Vreme čitanja: oko 1 min.

Šurbatović: "Baza Srbije u jednom od ova dva grada, navijači mogu da računaju na 10.000 karata za svaki meč"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Augzburg ili Majnc, to su dileme FSS-a

  • 6
FSS i Mozzart, Potpisivanje ugovora Foto: Nikola Tomić

Najpre je potpredsdednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović potvrdio da će baza Orlova u Nemačkoj biti poznata u narednih 48 sati, da bi i generalni sekretar Jovan Šurbatović otkrio planove Saveza.

Deo delegacije Srbije ostaje i dalje u Nemačkoj i već od subote traži bazu, a poznato je da će ona biti u jednom od ova dva grada - Augzburgu ili Majncu.

- Mi smo napravili prvi izbor, sada je već sve poznato, u nedelju odlazimo za Frankfurt a zatim za Majnc i Augsburg. I tamo će biti naša baza, u jednom od ta dva grada, jer to je ono što smo prižljkivali, izuzetni su uslovi, hoteli, tereni, tako da ćemo sve veoma brzo definisati - rekao je Šurbatović i dodao:

- Mi smo se organizaciono kao Savez već pripremili, veoma brzo ćemo preko našeg sajta dati sve servisne informacije našim navijačima vezane za kupovinu ulaznica. Ono što znamo jeste da od 4. decembra počinje prodaja karata, naši navijači mogu da računaju na garantovanih 10 hiljada ulaznica za svaku utakmicu. U Gelzenkirhenu je kapacitet 50 hiljada mesta, dobro je što dva meča igramo u Minhenu, na jednom od najvećih stadiona Alijanc areni, kapaciteta 67 hiljada mesta. Tako da ćemo imati značajnu podršku, veliki broj naših ljudi živi i radi u Nemačkoj, a interesovanje u Srbiji među našim navijačima za put u Nemačku je zaista veliko. Apelujem na sve da na vreme apliciraju, karte se kupuju isključivo preko sajta UEFA a mi ćemo im omogućiti brz pristup preko našeg sajta sa svim servisnim informacijama.

Podsetimo, Srbija će na EP igrati u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da gledamo bruku

    3. decembar 2023 | 06:49

    fss treba da plati svaku kartu

  • baza srbije

    3. decembar 2023 | 02:46

    jedan od splavova utakmice da se igraju u 3 sta posle ponoći selektor može da bude i neko od konobara

  • ilija

    3. decembar 2023 | 16:04

    Zar te nije sramota da se javljas.Uzeo si 300000€ u Kataru i jos uvek mutis begaj bre i ti i Bjekovic dosta vise takvih kvropija.Ima li ko da to otera sramota za zemlju Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA