Adžić razočaran sudijama u Leskovcu: "Neverovatno gorak ukus, ovo mi je jedan od najtežih poraza u karijeri"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Čukarički je izgubio golom Šilje Pešića u 98. minutu

Fudbaleri Čukaričkog tragično su izgubili sve bodove u Leskovcu protiv Ferencvaroša, pošto je Aleksandar Pešić postigao gol za Ferencvaroš u nadoknadi vremena u 98. minutu za slavlje Mađara - 1:2 (1:0).

Međutim, tome je prethodila jako sumnjiva odluka malo poznatog finskog arbitra Al-Emara, zbog čega je Luka Adžić sa pravom bio nezadovoljan.

- Nije svirao čist faul nad Singu. I eto videli ste gol u završnici, neverovatno gorak ukus stvarno. Mislim da smo izgledali dobro, da smo spustili loptu, stvarali šanse. Jednostavno, falio nam je još jedan gol da damo da imamo sigurnost do kraja, ali eto ne mogu da se smirim da se saberem... Da pogledamo situacije pred kraj. Ne volim da komentarišem suđenje, ali mislim da je mnogo uticala ta sudijska odluka na kraju.

Dodaje da se nada dobroj partiji u Belgiji.

- Pa ništa, eto, nama su sve šanse izgubljene. Sada smo ostavili poslednje dve utakmice dobar utisak, pokazali smo da možemo da igramo. Protiv ovakvih ekipa treba da budeš fokusiran 90 minuta. Nemamo iskustva u ovakvim mečevima. Otići ćemo tamo rasterećeno i igraćemo kao večeras. Igramo u gostima, biće teško, ali velika žal za ovu utakmicu.

Pokušao je dodatno da opiše situaciju koju je Finac potencijalno prevideo iz čega je došao gol Ferencvaroša.

- Od naše polovine vuče loptu, bio je pod kontaktom igrača. Na kraju mu je ušao telom, faulira ga, sudija ništa ne svira. Iz toga primiš gol, nemoguće je, posle te odluke pad koncentracije. Sve se desilo u 30 sekundi.

Apostrofira da je ovo sve njemu jako teško palo.

- Ovo je stvarno jedan od najtežih poraza u mojoj igračkoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Video: Kosta Nedeljković nakon poraza od Jang Bojsa: "Sigurno da nikom nije ni prijatno, ni lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    1. decembar 2023 | 07:00

    Cao, nema bruka vise...

  • Filip

    1. decembar 2023 | 05:19

    Sve sanste ste izgubili odmah posle zreba a sto se tice toga da poslednje kolo igrate u gostima, nista novo i veceras ste igrali u gostima...

  • Ja

    1. decembar 2023 | 03:48

    Tuga i cemer srpskog fudbala. Od 45 mogućih bodova u grupi nasi profesionalci uspjese uzeti 2. Da ne govorimo o kvalifikacijama, to je tek poražavajuće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA