Zvezda stvorila veliku šansu, pa primila i drugi gol: Lopta prošla Glazeru kroz "uši"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Veliki zaostatak u Bernu

Fudbaleri Crvene zvezde u Bernu igraju utakmicu petog kola Lige šampiona protiv Jang Bojsa. Meč koji se može podvesti pod kategoriju "biti ili ne biti" za crveno-bele na stadionu "Vankdorf" nije dobro započet.

Šerif Endiaje je na startu propustio dve ogromne šanse, nakon čega je Kosta Nedeljković postigao auto-gol i tako domaćinu doneo prednost.

Nedugo zatim Osman Bukari je u kontri na užasan način izgubio kontrolu nad loptom, što je još jednom surovo kažnjeno.

Igrao se 29. minut kada je Mohamed Kamara pronašao Luina Bluma u šesnaestercu, on neometano provukao loptu pored defanzivaca, a Omri Glazer vrlo slabo regovao. Lopta mu je prošla ispod ruke i na semaforu je pisalo 2:0.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačke pesme odjekuju švajcarskom prestonicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    28. novembar 2023 | 22:14

    Nema ovde kulture za ovaj sport. Golmana napadati za ovaj gol je teški fudbalski primitivizam. Reakcije Zbezdinih igrača koje su prethodile situaciji da igrač sa ove udaljenosti od gola ima otvoren šut ka golu je problem broj jedan, a drugi je početničko nemizlaženje u blok i kad je već došlo do situacije za šut. Igrač Jang Bojsa je jako pametno šutnuo kako se i radi, jer je lopta maskirana igračima koji statiraju, blizu je i golaman nema vremena za neku savršenu reakciju. Ovakva prilika za šut sa 13-14 metara u gol od širine više od 7 metara i visine preko 2.4 m je uvek ozbiljna šansa, što znači da golmanu ne ostaje mnogo mogućnosti, posebno ako igrač šutne dobro.

  • 033

    28. novembar 2023 | 23:02

    U kom takmičenju Zvezdana sad nastavlja?

  • Zota

    28. novembar 2023 | 21:55

    Pa ovde se ne zna sta je gore odbrana golman ili trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA