Skandal i sramota: Huligani pirotehnikom pogodili dečaka u glavu na utakmici, jedan je sam sebi razneo šaku!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Neverovatne scene na utakmici trećeg ranga u Hrvatskoj

Svojevrsna bruka "odjeknula" je u svakom smislu iz trećeg ranga hrvatskog fudbala. Na utakmici 15. kola između Belišća i Dugog Sela videli smo skandalozne scene koje su napravili huligani domaćeg tima, posle čega je bilo i povređenih.

Naime, navijači Belišća su tokom jedne situacije pogodili pirotehnikom, odnosno raketom dečaka koji je sakupljao lopte pored tribine. Na svu sreću, sve je prošlo bez nekih težih posledica i povreda, ali je sve to moglo da bude i dramatično gore.

Međutim, to nije kraj, jer je jedan nespretni huligan uspeo sam sebe da povredi tako što mu je pirotehnika "eksplodirala" u šaci i tako mu nanela teške povrede.

O svemu je izvestio i klub Belišće na svom nalogu, pritom osuđujući skandalozno ponašanje svojih navijača.

- Današnja utakmica je nažalost postala poprište opasnosti zbog nepromišljene upotrebe pirotehnike od strane nekih navijača. Želimo da izrazimo duboko žaljenje zbog ozleda koje su proizašle iz ovog incidenta. Posebno smo pogođeni vidljivom uznemirenošću i strahom malog skupljača lopti, koji bi trebalo da uživa u ljubavi prema igri. Nažalost, udarac rakete u glavu ga je ostavio vidno uplašenog i uplakanog, a na svu sreću se nije suočio sa ozbiljnom povredom. Takođe, šaljemo iskrenu podršku povređenom navijaču Barbera koji je pretrpeo tešku povredu šake.

Ovim putem apelujemo na sve navijače da promisle o posledicama svojih postupaka i odgovorno se ponašaju na sportskim događajima. Pirotehnika nije igra, već ozbiljna pretnja sigurnosti svih prisutnih!

Neka ovaj incident posluži kao podsetnik da je sigurnost uvek na prvom mestu. Želimo da sportski duh prevlada, te se nadamo da će se ovakvi događaji ubuduće izbeći - saopštio je klub putem svojih zvaničnih stranica i profila.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler TSC-a dao gol iz kornera Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA