Partizan poziva navijače na Šerif: Besplatan ulaz za sve na Ligu šampiona za mlade

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Crno-beli imaju minus od dva gola iz Moldavije, ali za to imaju objektivne razloge

Navijači Partizana koji narednog utorka, 28. novembra od 18 časova, budu želeli da podrže omladinsku selekciju Partizana u Ligi mladih (Liga šampiona za igrače do 19 godina), moći će to da učine besplatno. Klub je doneo odluku da otvori kapije zapadne tribine zdanja u Humskoj 1 i za pomenuto takmičenje (besplatno i na TSC sutra) i da na taj način da dodatni vetar u leđa treneru Igoru Stojakoviću i njegovim izabranicima, u revanš meču protiv moldavskog Šerifa.

Omladinci crno-belih su poraženi u prvoj utakmici sa 2:0, ali su za takav ishod imali više nego objektivne razloge. Naime, usled slabe organizacije putovanja, omladinci su u Moldaviju putovali autobusom dva dana. Tačnije, od nedelje do utorka, sa konačištem na granici između Moldavije i Rumunije, u gradu Jašiju, a uz to su imali dvosatno zadržavanje na kontrolnim punktovima u zemlji domaćina.

Sve je to uzrokovalo poraz od dva gola razlike, koji nije nenadoknadiv, pogotovo ako navijači crno-belih u utorak ispune tribine stadiona u Humskoj i dodatno motivišu ekipu koja je u prethodna dva meča bez problema eliminisala rumunsku Univerzitateu.

- Baš kao što podržavate naš prvi tim u borbi u nacionalnom prvenstvu, svojom energijom pogurajte „parni valjak“ i naše mlade igrače za plasman u narednu rundu! - kaže se u kratkom obaveštenju besplatnim ulaznicama za "zapad".

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA