Spremite se za Žreb: Pogodi protivnike Srbije na EP u Nemačkoj i osvoji!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Reprezentacija Srbije, nakon uspešnog plasmana kao drugoplasirana u grupi zajedno s Mađarskom, prvi put od 2000. godine izborila je mesto na kontinentalnom prvenstvu

Sa žrebom za Evropsko prvenstvo zakazanim za 2. decembar, mnogi se pitaju u kojoj meri će Orlovi biti suočeni s izazovima u Nemačkoj.

Srbija će biti smeštena u četvrtom šeširu, a potencijalni protivnici iz grupe nosilaca uključuju Nemačku, Portugaliju, Francusku, Španiju, Belgiju i Englesku. U drugom šeširu nalaze se Mađarska, Turska, Danska, Albanija, Rumunija i Austrija, dok su u trećem šeširu Holandija, Škotska, Hrvatska, Slovenija, Slovačka i Češka.

S obzirom na to da će tri od 18 reprezentacija biti u istoj grupi kao Srbija, svaka nosi kvotu 5,70 na sajtu Mozzartbet. Sve će postati jasnije nakon žreba, ali do tada navijači mogu razmatrati različite scenarije i šanse koje Orlovi imaju pred sobom.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bih...

    22. novembar 2023 | 13:42

    Da budemo u grupi sa nasim neprijateljima, nemcima, albancima i hrvatima. Sve da ih pobedimo u 90 minutu, da crknu u mukama i placu do kraja zivota... 🇷🇸

  • e ovako

    22. novembar 2023 | 18:19

    nama bi odgovarala grupa lihtenštajn, gibraltar, san marino,

  • Дража

    22. novembar 2023 | 12:48

    Албанија у другом шеширу!🤣🤣🤣 Па дајте нам Енглеску,Албанију и Словачку или Чешку!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA