Kada ćemo ponovo gledati Nejmara na terenu? Brazilski doktor otkrio detalje povrede i oporavka

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nejmar je, prema rečima doktora, u potpunosti posvećen brzom oporavku

Fudbaler Al Hilala Nejmar je sredinom oktobra pokidao prednje ukrštene ligamente i meniskus u levom kolenu na utakmici Brazila i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

On je operisan početkom novembra u Belo Horizonteu.

Nejmar, prema rečima njegovog doktora, dobro reaguje posle operacije kolena, ali nije poznato kada će se brazilski reprezentativac vratiti na teren.

- Od prvog trenutka pokazao je da se pridržava svega što smo predložili - rekao je Rodrigo Lasmar na konferenciji za medije u Sao Paulu.

Ovakve povrede igrače mogu odvojiti od terena i do deset meseci, a Lasmar ističe da je Brazilac potpuno posvećen povratku u punu formu.

Nejmar je tokom leta prešao iz Pari Sen Žermena u Al Hilal za 90 miliona evra, ali je odigrao samo pet utakmica za klub iz Saudijske Arabije zbog povreda mišića.

(Telegraf.rs)

Video: Nejmar poblesavio pored plavuše: Pripio se uz Bjanku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    14. novembar 2023 | 14:30

    Neka ga što više van terena. Al Hilal razbija sa Mitrom i Sergejom i u Azijskom kupu i u ligi Saudijske Arabije. Sve pobede sem ona tri remija kada je u pet susreta igrao Neimar. Nema solo igre i nadmudrivanja sa protivnikom ako su ti noge izložene udarcima. Bekovi i krila pune protivnički šesnaesterac a Sergej i Mitar trpaju protivničke mreže. Neka Neimar odmori, bolje i za njega a i za Al Hilal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA