Žarko Lazetić nakon poraza od Frajburga: "Vidi se razlika u kvalitetu..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

TSC je bez šansi za plasman dalje u Ligi Evrope

Fudbaleri TSC-a ubedljivo su poraženi od Frajburga sa 5:0, u okviru 4. kola Lige Evrope. Topolčani su se tokom čitavog meča branili i pokušavali da iz kontre ugoze gol, dok je nemački tim diktirao tempo i stvarao šanse.

Strateg TSC-a, Žarko Lazetić, je po završetku meča istakao da njegova ekipa nije bila dovoljno dobra na svojoj polovini terena.

-Prvo poluvreme smo igrali dosta nisko. U drugom smo hteli da igramo ofanzivnije. Da dođemo u situaciju da postignemo gol. Međutim, nismo bili na nivou sa pasovima. Odbrana je takođe bila loša. A, mi nismo bili dovoljno odgovorni i disciplinovani na našoj polovini - rekao je Lazetić.

On je između ostalog pohvalio igru Frajburga, koji je u ovom duelu bio nadmoćniji rival u svim segmentima igre.

- Vidi se razlika u kvalitetu i sa kim smo igrali egal u Topoli. Možda je i ovo neka realna slika. Ali, dobro, šta je tu je... Mi se sada okrećemo Vojvodini i domaćem takmičenju. Moramo da se podignemo i da nastavimo da igramo fudbal - kazao je trener ekipe iz Bačke Topole.

Nakon ovog meča Frajburg zauzima drugo mesto u grupi A sa devet osvojenih bodova,dok je TSC na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom i bez šansi da se kvalifikuje dalje.

U narednom kolu Frajburg će dočekati ekipu Olimpijakosa, a TSC će dočekati Vest Hem.

Video: Ovako je Katai doveo Zvezdu u prednost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljlo

    10. novembar 2023 | 06:44

    Vidi se koliko si ti los trener

  • Brk

    10. novembar 2023 | 00:50

    Uh brrree!Jesi li ovo sam smislio ili si imao pomoć asistenata?

  • Argos

    10. novembar 2023 | 10:28

    Hahaha pa sta trazite onda u Evropi partizan nas vec na startu osramotio protiv nekih amateraca iz trece lige izgube pa posle jedva na penale a Danci ih razbili ko zvecku a TSC i pogotovo Cukaricki alo bre nista ta tri kluba sve upropastila Zvezda realno LS za nase klubove je naucna fantastika mada sam ubedjen da nije bilo Baraka Bahara Zvezda bi kod kuce sa nasim trenerom dobila i jang Bojs i Lajpcig a tu je uprava kriva sto je dovela tog trenera koji se totalno izgubio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA