Zvezda izdala važno obaveštenje pred Železničar: Karte za meč u Pančevu u prodaji na Marakani, evo i kada

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Karte za gostujuću tribinu se neće prodavati na dan utakmice

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18.00 gostuju u Pančevu ekipi Železničara, u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Tim povodom, crveno-beli su se oglasili važnim obaveštenjem za sve navijače koji žele da bodre aktuelnog šampiona Srbije u Pančevu.

- FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će ulaznice za predstojeći meč crveno-belih protiv Železničara u Pančevu, koji je zakazan za subotu, 11. novembar od 18 časova u okviru 15. kola domaćeg prvenstva, biti dostupne na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” u četvrtak i petak od 11 do 17 sati po ceni od 500 dinara. Do karata za meč protiv ovosezonskog debitanta u Superligi Srbije svi navijači mogu doći na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” po ceni od 500 dinara. Prodaja će biti dostupna u četvrtak i petak, odnosno 9. i 10. novembra od 11 do 17 časova. Ulaznice su namenjene za istočnu tribinu i ulaz pod rednim brojem dva na stadionu Železničara.

- Klub obaveštava sve zaljubljenike u crveno-bele boje da prodaja karata na dan utakmice neće biti dostupna na stadionu u Pančevu, te apelujemo da svoje ulaznice obezbedite na vreme na Marakani - stoji u saopštenju na sajtu crveno-belih.

Podsetimo, crveno-beli su trenutno drugoplasirani na tabeli domećg prvenstva, sa šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Bukari razočaran posle poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija doboj

    8. novembar 2023 | 16:44

    jel sve dogovoreno sa sudijama savezom i varom..nemojte da nam se sta omakne..vise kiksa ne smije biti.ne uzdamo se u nasu igru..bez sudija i vara nema pobjeda..hajmo moja zvezdo sa varom sudijama i savezom u nove pobjede

  • jaric

    8. novembar 2023 | 16:35

    Celi dan čekam da će neko Bakara da otera da se objavio ovde jedna radosna vjest za crveno belu familiju ali nista pozitivno u medijama .

  • Novi ce doci

    8. novembar 2023 | 16:29

    Ni dzabe da je karta ne treba ici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA