Trener srpskih reprezentativaca pokazivao srednji prst tokom meča

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nije poznato kome je ovo upućeno

Trener Torina Ivan Jurić privukao je veliku pažnju italijanske javnosti, jer se u ponedeljak veče neprimereno ponašao u loži stadiona Bikova!

Torino je savladao Sasuolo rezultatom 2:1, Jurič nije mogao da vodi meč zbog prethodno dobijenog crvenog kartona protiv Lećea, dok je nakon ovog poslednjeg trijumfa uhvaćen kako pokazuje srednji prst.

Nije poznato kome je Jurić pokazivao "srednjake" tokom slavlja, mada italijanski mediji ističu da je Hrvat bio pod velikim pritiskom.

- Jako je emotivan, želeo je da proslavi pobedu. Gest je bio emocionalna reakcija, ova mu je utakmica bila jako bitna. Inače se opusti na terenu. Ne odgovara mu što je iza stakla - rekao je Jurićev pomoćnik Mateo Paro.

Kada su u pitanju srpski reprezentativci u dresu Torina, Vanja Milinković - Savić je stajao na golu, Ivan Ilić je igrao svih 90 minuta, dok je Nemanja Radonjić ušao u 83. minutu. S druge strane, Uroš Račić je za Sasuolo igrao drugo poluvreme.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA