Možete li da prepoznate legendu Argentine i Serije A? Ima 41 godinu i sada je profesionalni košarkaš

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Za milanski INter je odigrao 140 utakmica i postigao 39 golvoa

Slavni Argentinac koji je godinama oduševljavao navijače i ljubitelje Serije A odlučio je da ode u "fudbalsku penziju" i posveti se u potpunoosti košarci. 

Rodrigo Palasio, čovek koji je postigao čak 93 gola u italijanskoj Seriji A danas ima 41 goduinu i završio je fudbalsku karijeru tokom leta 2022. godine. Ali, odmah se posvetio košarci. Mediji u Italiji su ga tokom vikenda fotografisali na parketu u Seriji D, a fotografija je odmah postala viralna, iako ga je teško prepoznati s drugačijim imidžom u odnosu na onaj koji ga je krasio tokom fudbalske karijere.

Palacio danas igra za četvrtoligaša Polisportiva Garegnano Basket iz Milana. Ipak, kada se jednog dana povuče iz košarke, fudbal će biti ono po čemu će ga pamtiti svi fanovi. Ostavio je veoma jak trag u Italiji, ali i u rodnoj Argentini. U Seriji A, najviše se istakao u Interu, za koji je odigrao 140 utakmica i postigao 39 golova. Bio je izuzetan i u Bologni, kao i u Đenovi. Palasio je takođe jedna od legendi Boke Juniors, za koju je odigrao 131 utakmicu i postigao 54 gola. Bio je i dugogodišnji reprezentativac Argentine.

(Telegraf.rs)

Video: Umalo tuča igrača Vojvodine i Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA