Nesvakidašnja izjava Gvardiole: "Želim ljutog Griliša, to je način da zadržimo konstantnost"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zanimljiv pristup situaciji legendarnog trenera

Fudbaleri Mančester Sitija odigraće 7. novembra utakmicu protiv Jang Bojsa, pred svojim navijačima, a meč počinje u 21 čas.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da ima svojevrstan problem, koji on vidi kao prednost, a to je da su mu igraču ljuti zbog izostavljanja iz startne postave.

- Želim ljutog Džeka Griliša i želim da igra dobro. A onda da Doku bude ljut jer nije igrao poslednje dve utakmice. To je način da zadržimo konstantnost na ovom nivou - rekao je Gvardiola.

Doku je u letnjem prelaznom roku stigao u Mančester siti iz Rena za 55,4 miliona funti, a postigao je tri gola u svim takmičenja. Belgijanac se za mesto u napadu Građana bori sa Grilišem, koji još nije postigao gol u Premijer ligi ove sezone.

- Žeremi i Džek mogu da igraju u isto vreme, ali kada ne igraju, sledećeg dana treniraju bolje pošto znaju njihov trenutak dolazi, a kada si psihički spreman, dobro ćeš igrati. Način kojim je Griliš igrao na 'Old trafordu' daje nam više smirenosti i moći na toj poziciji, što je bilo odlučujuće. Svi su nam potrebni. Imamo mnogo utakmica i svi moraju da se takmiče. Onda ćemo pobeđivati i svi će biti srećni. To moramo da uradimo - istakao je Gvardiola.

(Telegraf.rs)

Video: Mladi Mijatović volej udarcem probio Radnik: Zvezda je povela protiv Radnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    6. novembar 2023 | 12:07

    Toga idiota drzite samo zato sto treba neki englez! Tip pokma nema ,a i ako ima ,previse je pjan da to pokaze ! Prema tome neka ti prica Gvardilo unistitelju fudbala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA