Pitali smo Bahara da li se plaši drugog žutog kartona: Evo šta je odgovorio

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Bez obzira na sve, strateg Zvezde ostaje samouveren

Nakon bolnog i neočekivanog remija između Crvene zvezde i TSC-a, navijači su veliko nezadovoljstvo pokazali nekim nesvakidašnjim potezima.

Naime, oni su nakon meča poslali igrače odmah u tunel, a potom otišli u svlačionicu i tako dali "prvi žuti karton" treneru Baraku Baharu i igračima objasnili kako moraju da igraju za klub.

Pred utakmicu sa Radnikom iz Surdulice, koja se igra na stadionu "Rajko Mitić", izraelski stručnjak je objasnio kako je video taj potez Delija.

- Nikada se nisam plašio jer verujem u sebe, neću da otkrivam šta sam pričao sa menadžmentom, jer je to naša stvar. Želeli su da čuju šta mislim o timu i da smo izgubili mnogo bodova, tražili su odgovore i ja sam im ih dao - objasnio je Bahar.

(Telegraf.rs)

Video: Kad on primi loptu cela Marakana zviždi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    3. novembar 2023 | 18:05

    Imaju evropske uslove, pomocni tereni a pogotovo glavni teren nema pola evropskih ekipa, milina igrati a oni ko babe nemogu sastave 2 tacna dodavanja. Nema igre napred samo vracaju stoperima

  • Boki

    3. novembar 2023 | 18:30

    Bahar amater,nema pojma gde je dosao!

  • Vlada

    5. novembar 2023 | 12:51

    U prevodu bas me briga za navijace ako se ovo ponovi odlazim a onda sledi prijava FIFI i UEFI a i tuzba i naplata para zagarantovanih ugovorom. Navijaci nisu svesni kakav problem prave strance bas briga za njih i njihovo misljenje. Svi oni ce otici i tuziti klub ako se ovo divljastvo ponovi. Trebali su da upadnu Terzicu Mrkeli i Marinu u kancelarije jer su oni glavni krivci za ovakvo stanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA