Drama fudbalera Liverpula se nastavlja: Majka pronađena, otac u rukama otmičara, oglasio se i predsednik

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dijaz prolazi najgore dane u životu...

Roditelji fudbalera Liverpula Luisa Dijaza kidnapovani su u svojoj domovini u Kolumbiji, a po svemu sudeći, drama se i dalje nastavlja.

Naime, ovu vest preneli su tamošnji mediji ove subote, a prema najnovijim informacijama, majka fudbalera je pronađena.

Kako prenose svetski mediji, fudbaler je dobio vest u subotu da su njegovi roditelji Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda oteti naoružanim napadom sa benzinske pumpe u svom rodnom gradu Barakasu, u Kolumbiju.

Takođe, navodi se da su vlasti u karipskom gradu, smeštenom u regionu La Guajira, strahovale su da će se ovo dogoditi i upozorile roditelje da izbegavaju svoj seoski dom. Ipak, desila se otmica.

Posle policijske istrage, majka Luisa Diaza je pronađena od strane lokalnih vlasti, zahvaljujući jednom od punktova postavljenih od strane lokalne policije. Njegov otac, trenutno, i dalje je u rukama otmičara.

Ovaj slučaj se tretira kao nacionalno važan. To dokazuje činjenica da je kolumbijski predsednik Gustavo Petro preneo vest o spasavanju njegove majke.

Da podsetimo, Diјaz je odigrao 43 meča za reprezentaciju Kolumbije. Potpisao je za Liverpul iz portugalskog kluba Porta u januaru 2022. Brzo je postao jedno od najznačajnijih lica kluba, postigavši 14 golova na 58 utakmica za ovaj engleski Premijer ligaš.

Najnovije, kolumbijski fudbaler se pojavio za Liverpul u pobedi od 2-0 protiv Evertona 21. oktobra. Nije jasno da li će biti dostupan za utakmicu protiv Nottingham Foresta u nedelju.

Diјaz je takođe nedavno igrao za Kolumbiju u njihovim CONMEBOL kvalifikacijama protiv Ekvadora i Urugvaja ranije ovog meseca.

(Telegraf.rs)

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA