Ponovo se kuva u Mančesteru: Oterali ga kao staru krpu, sada bi da ga vrate nakon samo nekoliko meseci?!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kakav veleobrt!

Dobro je poznato da je dosta toga trulog u Mančester junajtedu od odlaska Aleksa Fergusona u penziju, a nova saznanja i informacije u vezi sa dešavanjima u klubu više i ne čude previše. Posebno kada je u pitanju transfer politika ekipe, prema mišljenju mnogih možda i najgora u svetu fudbala.

Engleski "The Sun" prenosi vest da su Đavoli zainteresovani da vrate Davida De Heu u tim posle samo nekoliko meseci i to sve nakon što je pogažen dogovor koji je sa njim najpre sklopljen!

Kako navedeni medij to naziva vrlo sramotan bi bio ovakav potez, jer bi na taj način pokazali upravo da su pogrešili što ga nisu zadržali, posebno nakon rastanka na takav način.

Bilo je jasno da Špancu niko neće garantovati mesto startera, on je to prihvatio, kao i rezanje plate za nekoliko puta, ali Mančester letos ni to nije ispoštovao, pa se De Hea tokom prethodnih 60-ak dana posvetio svom eSports timu i promociji.

De Hea je u klubu bio od 2011. do 2023. godine i osvojio je poslednju titulu u Premijer ligi. Interesantno je da i dalje živi u gradu i nedavno je viđen zajedno u društvu bivših saigrača.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi put bez Olea: Evo kako Majkl Kerik vodi trening Junajteda sa bivšim saigračem Ronaldom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA