Mančester se provukao u Šefildu, podela bodova u velikom londonskom derbiju!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uzbudljiv dan na Ostrvu

Fudbaleri Mančester junajteda nekako su uspeli da izađu na kraj sa Šefild junajtedom na "Bramal Lejnu" i posle mnogo muke pobedili sa 2:1 na zatvaranju subotnjeg dana u Premijer ligi.

Svoju golgetersku seriju za Đavole nastavio je Skot Mekotmini u 28. minutu posle dodavanja Bruna Fernandeša, međutim zbog igranja rukom domaćin je dobio priliku da izjednači sa bele tačke, što je i učinio Oli Mekbrni.

Sve do 77. minuta gosti su imali inicijativu, prečke su tresli Bruno i Sofijan Amrabat, šansu propustio i Markus Rašford, da bi konačno Diogo Dalo probio led, i odličnim udarcem sa ruba kaznenog prostora obezbedio tri boda.

Susret je protekao i u pomalo tužnom tonu nakon vesti o smrti legendarnog Bobija Čarltona, člana čuvene generacije Mančestera poznate kao Bazbijeve bebe.

Ranije tokom iste večeri odigran je veliki derbi na "Stamford Bridžu" u kom je slavlje izmaklo i Čelsiju i Arsenalu - 2:2.

Izgledali su Plavci čini se nikada bolje u prvih sat vremena i zbog toga stekli veliku razliku na semaforu. Najpre je pogodio Kol Palmer sa bele tačke (iako je bilo jako zanimljivo što je uopšte on izvodio) posle igranja rukom Vilijama Salibe, da bi u nastavku duela Mihajlo Mudrik nakon pogotka u dresu Ukrajine protiv Malte zatresao i mrežu ekipe koju je trebalo da pojača zimus.

Mogao je Palmer da se proslavi još jednom u 58. minutu, a kada već to nije učinio kazna je usledila. Deklan Rajs je uz dosta sreće smanjio zaostatak, a zatim je i Leandro Trosar u 84. bod ipak odneo na "Emirejts".

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: "Junajted na prodaju": Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA