Skandal drma Balkan: Borac dao jedan od najneregularnijih golova ikad, a doneo im je bod u velikom derbiju

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ovako nešto se ne viđa svaki dan

Nakon reprezentativne pauze, nastavljene su utakmice u domaćim šampionatima, te su Bosni i Hercegovini iskoristili termin kako bi nadoknadili određene mečeve koji su odloženi iz određenih razloga. Jedna je bila i veliki derbi tamošnjeg prvenstva između Borca iz Banjaluke i Sarajeva.

Ovaj derbi je i opravdao očekivanja, ekipe su podelile plen, rezultat je bio 1:1, međutim, način na koji se došlo do tog rezultata jeste sve ali samo nije regularan.

Naime, Sarajevo je došlo do vođstva u 68. minutu meča, Hasić je pogodio gol Borca i tako je svojoj ekipi doneo povoljan rezultat, ali... U 95. minutu susreta se desio gol za izjednačenje, koji je i podigao mnogo prašine.

Borac je svim silama krenuo ka golu, imali su korner sa desne strane, izveli su ga, ali je Sarajevo rasčistilo ovu šansu. Ipak, nastavljen je napad, Erera je centrirao, pokušao je Kortes, ali je golman Sahinović to odbranio.

Ipak, lopta je došla do Kvržića, a on je postigao gol za 1:1, ali, očigledno je taj gol bio iz ogromnog ofsajda.

(Telegraf.rs)

Video: Ofsajd Partizana: Evo kako je poništen gol crno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СССС

    20. oktobar 2023 | 14:01

    Znaci igrac koji je postigao gol je u minimalnom ofsajdu ako je I bio. I kakav je to skandal. Godinama se stimalo ekipama iz federacije citavo prvenstvo I tada svi sutili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA