Jovetić servirao šok za Orlove usred Beograda: Pogledajte gol kojim je Crna Gora izjednačila protiv Srbije

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Muče se Orlovi na Marakani

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" selekciju Crne Gore, aposle uvodnog vođstva, i goal Mitrovića, sledilo je izjednačenje. 

Naime, Aleksandar Mitrović doveo je Srbiju u vođstvo u 9. minutu, da bi u 36. usledila odlična akcija Crne Gore i gol Stefana Jovetića za izjednačenje. Napadač gostiju dobio je loptu na ivici šesnaesterca sa leve strane posle kontranapada, a onda se namestio i poslao neodbranjiv udarac u mrežu Vanje Milinković-Savića.

Da podsetimo, posle dva vezana poraza od Mađara, Srbija je druga na tabeli G grupe sa 10 bodova, dok je Crna Gora treća sa osam, uz meč manje.

Mađarska je prva sa 13 bodova i večeras na gostovanju Litvaniji može da obezbedi plasman na finalni turnir u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Video: "U delu sa Crnom Gorom želimo da dominiramo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    17. oktobar 2023 | 21:56

    S kim se mi mucimo..

  • BOBA

    18. oktobar 2023 | 06:54

    Primamo golove iz kardinalnih grešaka,slobodan udarac izvodi Tadić,svi odbrambeni igrači u napadu,odbitak,greši Mladenović i kontra a Tadić ostaje zadnji igrač u odbrani,nije postavio nogu da uđe u šut Jovetiću,neverovatno a Pavlović,Milenković i Veljković ostali u napadu,neintiligentno,poslednja dvojica igraju kriminalno od Katara,slepac bi to video

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA