Saznajemo: IMT dobio milionsku ponudu za Miloša Lukovića, Šveđani bi da odvedu srpsko "čudo od deteta"!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mogao bi ovo da bude ogroman transfer

Otkako se pojavio na sceni prethodne sezone, Miloš Luković je doslovno "zapalio" srpsku javnost zbog svojih igara, ali i samim time što je svoj IMT uveo u Superligu. Nije stao tu, pošto ovaj klub sa Novog Beograda i dalje "živi" na krilima mladog napadača.

Miloš Luković ima tek 17 godina, a punoletan će postati u novembru ove 2023. godine. Međutim, čitava Evropa zna o kakvom igraču se radi, te kako Telegraf saznaje, na vrata ekipe IMT-a je stigla i prva milionska ponuda za njega.

Naime, kako naš portal doznaje, švedski Malme je poslao ponudu za Lukovića vrednu 1.800.000 evra, koji bi bili isplaćeni u dve rate, dok će IMT dobiti i 10 odsto od idućeg transfera koji napravi ovaj fudbaler.

Podsetimo, već su ranije i mnogi drugi klubovi posmatrali Lukovića, poput HSV-a, Mančester sitija, Fiorentine... Svi su se raspitivali, ali nijedna konkretna poruka nije stigla na adresu IMT-a, sve do sada.

Ove sezone je Luković poneo i kapitensku traku u svom timu, gde je u 10 prvenstvenih mečeva odigrao svih 900 minuta i postigao je pet golova, dok ima i jednu asistenciju. Ukoliko je suditi prema prestižnom specijalizovanom sajtu "Transfermarkt", tržišna vrednost Miloša Lukovića iznosi 1.500.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Drugi gol Lukovića za ponovno izjednačenje IMT-a protiv Novog Pazara 2:2

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA