Partizan i OFK Beograd ugovorili kontrolni meč: Prilika za Medinu i igrače sa manjom minutažom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Duel je zakazan za utorak od 12 časova u sportskom centru crno-belih u Zemunu

Tokom reprezentativne pauze, koju su posle pobede nad Mladošću iz Lučana (2:0) dočekali kao prvoplasirani tim Superlige Srbije, fudbaleri Partizana su dobili tri slobodna dana, te od srede nastavljaju sa radom, Uz treninge, crno-beli će odigrati i jedan kontrolni meč i to protiv OFK Beograda, koji sa klupe predvode Simo Krunić, ali i bivši kapiten kluba iz Humske Milan Smiljanić.

Utakmica je zakazana za naredni utorak, od 12 časova, u sportskom centru Partizana u Zemunu, a plan trenera Igora Duljaja je da pruži priliku igračima koji nemaju “minute u nogama”, ali iznad svega da omogući poslednjem pojačanju Natanu De Medini da se što pre pripremi na pravi način i uđe u konkurenciju za prvi tim.

Medina je u Partizan stigao posle okončanja prelaznog roka, kao slobodan agent na tržištu i nije u takmičarskom ritmu, jer je posle rastanka sa nemačkim Braunšvajgom propustio letnje pripreme i mečeve. Radio se isključivo individualno, pa će stručnom štabu i njemu samom duel sa “romantičarima” dobro doći da uvide u kojoj se trenutno fazi nalazi i koliko je daleko od očekivane forme.

Isto važi i za igrače koji su od početka sezone u drugom planu (Živković, Pavlović, Pantić Šehović, Petković, Filipović...) što zbog popunjenih pozicija na kojima su stigla pojačanja, što zbog slabe forme na početku takmičenja, usled čega su narodski rečeno “van protokola”.

Što se OFK Beograda tiče, radi se o trenutno prvoplasiranom timu Prve lige Srbije, koji ima ambiciju da se već ove sezone vrati u najviši rang takmičenja i , po svemu sudeći, na dobrom su putu.

Crno-belima je bio potreban sparing partner, Smiljanić, koji je i sam često na mečevima Partizana, bio je spona da se meč realizuje, iako “romantičari” već narednog vikenda igraju derbi protiv drugoplasiranog Smedereva 1924.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA