"Ključno je da ovi momci jednog dana postanu prvotimci Zvezde": Milijaš blista zbog pobede omladinaca

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Oni su slavili nad Jang Bojsom rezultatom 2:1

Omladinci Crvene zvezde slavili su protiv Jang Bojsa na krovu Tržnog centra u Zaplanjskoj ulici u Naselju Braće Jerković u Beogradu, čime su došli do prvih bodova u grupnoj fazi Lige šampiona za mlade - 2:1 (0:0).

Golove su postigli Gojkov i Mijatović u samom finišu meča, a naravno u taboru crveno-belih preovladava sreća zbog takvog ishoda.

Njihov trener je Nenad Milijaš, a posle meča je istakao da je vrlo zadovoljan zbog svojih mladih fudbalera.

- Lepi su utisci posle teške utakmice. Srećan sam zbog igrača koji su uz ovakvu partiju došli do pobede. Čitavo prvo poluvreme nas nije hteo gol, iako smo imali šanse, na kraju su i oni imali priliku u finišu kada smo se odbranili. U nastavku smo verovali da možemo do pobede i da sam srećan zbog igrača, jer se videlo na svakom radovanju koliko im je stalo do trijumfa - rekao je Milijaš.

Naredni meč, Zvezda igra u Nemačkoj protiv Lajpciga.

- Sada smo na tri boda, ima još da se igra, ali pobediti prvu utakmicu kod kuće, uz lepu atmosferu je veliko iskustvo. Video sam i da su Mančester i Lajpcig odigrali 1:1, tako da smo sada u još boljoj poziciji da se borimo - istakao je trener crveno-belih.

Inače, Milijaš je ponovio da je cilj da jednog igrača ovi igrači zaigraju za seniore.

- Videćemo da li će ovo biti prekretnica sezone, ali je ključno da omladinci napreduju iz dana u dan i da postanu dobri ljudi i fudbaleri, te prvotimci Crvene zvezde. Ovakve utakmice su one koje ih uče kako se igra za Zvezdu, koji su zahtevi i želje navijača. Biće to sve dobro.

(Telegraf.rs)

Video: Milijaš: Prošli smo tešku grupu, a na proleće ko god bude, biće borbe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    4. oktobar 2023 | 19:47

    Sa tobom "stručnjakom" sigurno neće postati, jer ti praviš menadžerske kombinacije i vrbuješ igrače po omladinskoj školi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA