Zvezda trenirala pred Jang Bojs: Crveno-beli uhvatili zalet za prve bodove u Ligi šampiona

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Domaći teren je velika prednost za izabranike Baraka Bahara

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu, od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu švajcarskog Jang Bojsa, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Ulog je veliki za oba tima, s obzirom da bi baš ova utakmica mogla biti ključna, u borbi, makar za treće mesto i plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Ipak, domaći teren je velika prednost za izabranike Baraka Bahara, koji u meč ulaze kao blagi favoriti, ali jasno je da neće imati ni malo lak zadatak.

Tim povodom, crveno-beli su odradili trening na glavnom terenu Marakane, u terminu od 19.30, a izraelski stručnjak, na raspolaganju je imao 26 Igrača.

Na treningu su se našli:

Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Milan Rodić, Naser Điga, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Lazar Nikolić, Srđan Mijailović, Marko Stamenić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Edmund Ado, Hvang In Beom, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso, Piter Olajinka, Osman Bukari i Šerif Endiaje.

Od ranije je poznato da za Ligu šampiona nisu licencirani mlađi igrači crveno-belih, Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić i Jovan Mijatović, koji nastupaju za omladinsku selekciju u Ligi šampiona za mlade.

Prema najavama, Barak Bahar može da računa na sve igrače, a u kojem će sastavu izaći na teren, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Video: Švajcarci žele pobedu na Marakani: Fudbaleri Jang Bojsa odradili trening pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA