Valvajk se dobrim vestima oglasio povodom povređenog golmana: "Imao je mirnu noć..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podsetimo, čuvar mreže Valvajka, ostao je nepomično da leži posle sudara sa Brajanom Brobijem u finišu susreta protiv Ajaksa. Odmah mu je ukazana pomoć, nakon čega je, na nosilima prebačen u bolnicu

Čelnici holandskog RKC Valjvajka, ponovo su se oglasili povodom stanja povređenog golmana, Etjena Vesena.

Kako su naveli, Vesen se uspešno oporavlja i imao je mirnu noć.

- Posle sinoćnjeg saopštenja, danas možemo da izvestimo da je naš golman Etjen Vesen imao laku noć i da je nastavio da se oporavlja. Za Etjena je za sad važno da može da se oporavi u miru u narednim satima i danima. Stoga bismo želeli da vas zamolimo da njemu i njegovoj porodici date vremena i odmora za ovo. U ime svih unutar RKC Valvajka, želimo Etjenu i svim ljudima oko njega da imaju mnogo snage. Nadamo se da ćemo ga uskoro ponovo videti u klubu - stoji u saopštenju holandskog kluba.

Podsetimo, čuvar mreže Valvajka, ostao je nepomično da leži posle sudara sa Brajanom Brobijem u finišu susreta protiv Ajaksa. Odmah mu je ukazana pomoć, nakon čega je, na nosilima prebačen u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Ajaksa palili vatromet ispred hotela fudbalera Reala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA