Poslednji put kada je Mančester junajted ovako počeo sezonu Aleks Ferguson je jedva zadržao posao!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ne piše se dobro Ten Hagu

Ima li kraja agoniji zvanoj Mančester junajted? Za sada se ne nazire nakon što je i Kristal Palas u sedmom kolu Premijer lige odneo ceo plen sa legendarnog "Old Traforda."

Svega četiri dana ranije u okviru EFL kupa domaćin je u poprilično sličnoj postavi srušio Orlove 3:0. Kada je bilo bitnije pak, Palas je konačno bio na visini zadatka.

Poraz je značio i da je ovo najgori početak kampanje za Crvene đavole ne samo u ovom veku, već i od daleke 1989. godine!

Te godine Ser Aleks Fergusonje bio još uvek relativni novajlija u Mančesteru. Na klupi je bio tri godine, ekipa i dalje nije beležial poželjne rezutlate. Škot je ostao na klupi uprkos protestima navijača, a ostalo je istorija.

Međutim, u aktuelnom trenutku situacija izgleda daleko tmurnije. Klub je ponovo potrošio popriličan novac na pojačanja koja imaju minimalan doprinos. Sve to još više ljuti fanove, koji su odavno već tražili odlazak porodice Glejzer.

Onana, Maunt, Hojlund, svi su za sada uklopljeni u sivilo i trenutno ne deluje da Erik Ten Hag zna kako da se izbori sa situcijom. Tim je ostao i bez Anotnija na neko vreme i otpisanog Sanča i deluje da crni oblaci ne planiraju da se pomere iznad "Old Traforda".

Ekipa je trenutno na 10 na tabeli sa 9 bodova, uz početni poraz od Bajerna u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: "Junajted na prodaju": Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    1. oktobar 2023 | 19:17

    Coveku koji ne treba Ronaldo ne treba da vodi ozbiljan klub. Vise je hteo da ga pamte kao nekoga ko je oladio velikog igraca. A oni koji su ga podrzali ... jos sylu gluplji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA