Cimikas produžio ugovor sa Liverpulom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Grčki fudbaler je ove sezone odigrao dve utakmice za Redse

Fudbaler Liverpula i grčki reprezentativac Konstantinos Cimikas potpisao je novi, višegodišnji ugovor sa klubom, saopštio je večeras engleski premijerligaš.

Cimikas (27) je u Liverpul stigao 2020. godine iz Olimpijakosa. On je za engleski klub ukupno odigrao 63 meča i imao je 12 asistencija, ali se još nije upisao u strelce u dresu Liverpula. Britanski mediji navode da je Cimikas produžio ugovor sa Liverpulom do juna 2027. godine.

- Veoma je mi je drago što sam produžio ugovor sa Liverpulom. Isplati se rad i trud koji sam uložio u prethodnom periodu. Kao što sam rekao u mnogim intervjuima, ovaj tim ima mnogo, mnogo stvari zajedno da postigne. Želim da budem deo toga od prvog minuta - izjavio je Cimikas za zvanični sajt Liverpula.

Grčki fudbaler je ove sezone odigrao dve utakmice za Liverpul.

- Za mene je najvažnije da osvajam trofeje sa Liverpulom. Mislim da ovaj tim ima veliki potencijal da osvoji još trofeja u budućnosti. Fokusirani smo 100 odsto na naredne utakmice i svi smo spremni da postignemo velike stvari u budućnosti - istakao je Cimikas, koji je za reprezentaciju Grčke odigrao 29 mečeva.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA