Srbi došli glave Mitroviću i Nejmaru: Al Hilal jedva izvukao bod na svom terenu protiv Uzbekistanaca

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Igrači Al Hilala su odigrali prvi meč azijske Lige šampiona sa Navbahorom

Užasan peh se desio Al Hilalu po otvaranju azijske Lige šampiona u meču protiv uzpekistanskog prvoligaša Navbahora Namangana.

Utakmica je morala da se igra 10 minuta duže kako bi Al Hilal postigao gol, nadoknada je trajala čak 14 minuta zbog dvostrukih prekida usled povreda igrača gostujuće ekipe.

Kod uzbekistanskog tima se u 52. minutu upisao Toma Tabatadze, a nastupali su i srpski internacionalci Miloš Milović i Filip Ivanović, defanzivni dvojac.

Za domaći tim, Al Hilal, na kraju utakmice se upisao Ali Al Boleali na asistenciju Majkla, a u strelce se nisu upisale najveće zvezde.

Ovo je možda i najveći peh od dolaska velikih zvezda i sigurno veliko otrežnjenje za nastavak sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi trening Zvezdinih fudbalera na Etihadu, pred susret sa Mančester Sitijem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    19. septembar 2023 | 04:16

    Beže od naših fudbalera kao đavo od krsta. Ceo svet zna da su to menadžersko mafijaše teške uvaljotke, koje veze sa životom nemaju a nude se za ogromne pare. Zbog toga trpe i neki igrači koji možda i vrede. Ipak, nikome danas nije do bacanja para ai sve prazne priče po pitanju naših fudbalera su odavno prodate. Ne može da se beskonačno zavaljuju veliki klubovi. Pogledaš našu reprezentaciju samo i sve ti bude jasno. Tu niko nije ni blizu evropskog i svetskog vrha, a ima ih nekoliko koji navodno imaju takav status. Čim se njihovim klubovima ukaže prilika da ih se ratosiljaju to i urade.

  • to je taj

    18. septembar 2023 | 22:49

    rekorder kojeg ni jedan evropski velikan ne želi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA