≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno neočekivano: Mladi fudbaler napustio Partizan i potpisao za Radnički iz Kragujevca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli neće dobiti obeštećenje

  • 1
Milan Aleksić Foto: MN Press

Mladi fudbaler Partizana Milan Aleksić napustio je redove crno-belih i potpisao ugovor sa Radničkim iz Kragujevca. Ovaj ofanzivac rođen 2005. godine, može da pokriva i krilnu i pozicije u centralnom delu vezog reda.

Pomenuti fudbaler je bio na pripremama sa prvim timom crno-belih, ali nije uspeo da se nametne.

U redove Kragujevčana odlazi besplatno, jer nije potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom.

Aleksić je tokom karijere nastupao i za Čukarički, da bi prvog julskog dana 2022. godine potpisao stipendijski ugovor sa klubom iz Humske.

Sa druge strane, Radnički je u istom danu promovisao još četvoricu novajlija, među kojima su Filip Pajović, Andrija Radovanović,  Sali Vižđi i Enok Engbeso.

Kragujevčani se nalaze u nezavidnom položaju na tabeli Superlige Srbije, posle šest kola zauzimaju poslednje mesto na tabeli i bez bodova su.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan u dva poteza rešio utakmicu i trećim golom ispratio javor u Ivanjicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prijatelj Milan

    16. septembar 2023 | 22:06

    Pa mogao je i bilo ko drugi iz zvezde ili partizana da uradi isto. Bukvalno je to ta klasa fudbalera u nasoj zemlji. Hocu reci za bolje nisu. Koji je nas fudbaler imao konstantno napredovanje u karijeri i igrao za nacionalni tim?vrv nijedan Koji je nas fudbaler otisao u neki strani klub,obrukao se tamo,sedeo na klupi,imao dve tri dobre sezone i posle silazna putanja i prelazak u sve slabije klubove?Pa svi koji igraju u reprezentaciji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA