In-Beom posle predstavljanja: "Ne menja mi ništa da li sam najskuplji ili najjeftiniji igrač u timu"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Zadužio je dres sa brojem 66

Crvena zvezda je ovog popodneva predstavila svoje najnovije pojačanje - u pitanju je reprezentativac Južne Koreje i doskorašnji fudbaler Olimpijakosa, Hvang In Beom. Za njegovo angažovanje crveno-beli su izdvojili 5 miliona evropskih novčanica, čime je postao najskuplje pojačanje u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana. U sezoni sa nama nosio je dres Olimpijakosa. I pored činjenice da je grčki velikan sezonu završio bez trofeja u tamošnjem prvenstvu, In Beom je bio jedan od najboljih u svojoj ekipi.

On je zadužio dres sa brojem 66, a mnogi veruju da takav igrač nije viđen u srpskom fudbalu prethodnih 30 godina.

Istakao je da je pred medijima nervozan, dok na terenu to nije slučaj. Nije krio uzbuđenje zbog činjenice da će nositi dres Crvene zvezde, te se zahvalio medijima koji su u velikom broju ispratili njegovo predstavljanje.

Sa druge strane, razloga za zadovoljstvo imao je i sportski direktor, Mitar Mrkela.

- Zadovoljstvo mi je da predstavim našeg novog igrača Hvang In - Boema, koji nam dolazi iz Olimpijakosa i reprezentativac je Južne Koreje. Radi se o igraču sredine terena koga smo dugo pratili, koga smo hteli još prošle godine da dovedemo u Crvenu zvezdu. Tada nažalost nismo uspeli, ali ono što je najvažnije je da je Hvang u ovom trenutku sa nama i da je potpisao ugovor sa Zvezdom. Radi se o igraču sredine terena koga smo dugo tražili i koji će sigurno napraviti potreban balans koji nam je nedostajao u sredini terena. Biće sigurno veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, i neko ko će doprineti boljim rezultatima u budućnosti - rekao je Mrkela.

Crveno-bele očekuju utakmici u Ligi šampiona gde su smešteni u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsom. In - Boem je istakao da je to jedan od razloga zbog kog se odlučio na potpis.

- Liga šampiona je jedan od razloga zbog čega sam došao u ovaj klub, da budem iskren. Liga šampiona je jedno od najvećih takmičenja na svetu, više sam nego spreman i nestrpljiv sam da istrčim na teren. Imamo teške rivale u grupi Lige šampiona, lake grupe ne postoje. Srećan sam što ću igrati protiv Mančester sitija, najboljeg kluba u Evropi - rekao je In-Boem.

Kao najskuplje pojačanje Zvezde, prirodno je da očekuje pritisak, međutim, ističe da uvek ima isti odnos prema igri.

- Bolje je da postoji pritisak, neće mi smetati. Želim samo da igram, naći ću način da se izborim sa pritiskom. Ne menja mi ništa da li sam najskuplji ili najjeftiniji igrač u timu. Uvek imam isti odnos prema poslu - jasan je Korejac.

Već u utorak očekuje ga "vatreno krštenje" - duel sa Mančester sitijem na Itihadu.

- Čuo sam od Marka Marina kako igra Zvezda. Znam da protiv Sitija moramo da trčimo kao ludi ili kao psi svih 90 minuta. Sigurno je da se nećemo samo braniti  - iskren je In - Boem.

Uskoro se očekuje i promocija još dvojice fudbalera, u pitanju su Šerif Endiaje i Naser Điga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović nakon neuspelog gola završio na zemlji, pa krenuo na Sisea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    14. septembar 2023 | 14:00

    Da je bio najbolji,ne bi ga sigurno tek tako pustili,🤔🤔🤔🤔🤔🤔prosek obican,sto ce se i videti🤷‍♂️

  • Ortodox RS

    14. septembar 2023 | 13:59

    Jedniga dana pevace mnogi sto ga vise nema ostace ruzna uspomena na korejskog boema.

  • Djomla

    15. septembar 2023 | 00:48

    Samo nam još i kinez fali sve je ostalo tu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA