Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović hvali Matijaševića: Radi sjajan posao! Izrašće u preozbiljnog sportskog radnika, ako već nije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki respekt pokazao je Bogdanović prema Čukaričkom, ali i TSC-u

  • 3
Rade Bogdanović, Vladimir Matijašević Foto: MN Press/mr/RTS1 Printskrin

Osim o reprezentaciji Srbije, kao i o Crvenoj zvezdi i Partizanu, nekadašnji fudbalski reprezentativca Rade Bogdanović govorio je i o Čukaričkom i TSC-u, kao predstavnicima Srbije u Evropi ove godine.

Tom prilikom Bogdanović je imao reči hvale za sportskog direktora Brđana Vladimira Matijaševića čiji rad kroz sve ove godine u srpsskom fudbalu i te kako ceni.

U razgovoru u emisiji "Miljanov korner", sadašnji najpoznatiji fudbalski analitičar je rekao:

- Kao neko ko je bio u fudbalu, ozbiljno veliki respekt za Čukarički i TSC. Nisu na budžetu, plaćaju svoje igrače redovno, plaćaju poreze, dobro prodaju. Vladimir Matijašević radi ozbiljno dobar posao u Čukaričkom i izrašće u preozbiljnog sportskog radnika. Ako već nije. Po meni jeste, ali ako za druge nije - biće!

Taj momenat možete pogledati od 32.00 na videu ispod:

Matijašević je u Čukarički došao u jesen 2014. godine i za ovo vreme "vodio" je klub do jedinog trofeja u istoriji - Kupa Srbije! Takođe, Brđani su uglavnom sezonu završavali na treće mestu Superlige, iza Zvezde i Partizana, dok je u sezoni iza nas Čuka bodovno bila na deobi drugog sa TSC-om.

Ono po čemu je Čukarički godinama unazad postao prepoznatljiv jeste da odlična prodaja igrača od strane Matijaševića koji je jedno vreme obavljao i funkciju sportskog direktora AEK-a i reprezentacije Srbije. Podsetimo, sa Grcima je ušao u Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suger

    12. septembar 2023 | 14:48

    Rade je kraljina… Ovo za Matijasevica je njegov najveci kiks otkad se pojavljuje u javnosti.

  • Darko Alcatraz

    12. septembar 2023 | 16:21

    Rade pogledao sam tvoj intervju na sputnjiku kod Miljana navijaca Zvezde to je ok . Samo malo je degutantno sto hvala Zvezdu sto se tice poslovanja i samo si zaboravio da kazes 1 Oprosten dug Zvezdi od 17.000.000€ od drzavne Banke Agrobanka.i ako su do tada igrali 2ls Oprosten dug od 8.000.000€ Marfin banke i preko 50.000.000€ od Gasprom i ako se Te god.kako si rekao favorizovao Partizan . U to kvazi favorizovanje na celo Fs bio je Zvezdan Terzic 2g Pa Tole Karadzic . Tada su ti kvazi navijaci Partizana doveli Gasprom u CZ i ona je dobijala svake god po 5.000.000€ od Gasprom,a nije videla Evropi 7-10 g..tako se tih god.favorizovao Partizan. Ovo danas je Satanizacija SD Partizan a ovo Cukaricki i Orbanov TSC ne zelim da komentarisem oni su ugurani LE najvecom krivicom trenera Partizana od Stanojevica Duljaja Stolice i Petrica pogledas njihov igrace i trnerske karijere i sve ti je jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA