Promena u stručnom štabu Partizana: Jovšić preuzeo brigu o golmanima umesto Pantića

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Dugogodišnji trener čuvara mreže se vratio na insistiranje trenera Duljaja

Dok se u Humskoj čeka rasplet u vezi sa imenovanjem klupskih čelnika posle odlaska Milorada Vučelića, pauza u takmičenju Superlige je iskorišćena da se i u stručnom štabu crno-belih izvrši jedna promena I to na mestu trenera golmana. Posle osam meseci u tim se vraća dugogodišnji trener čuvara mreže Nemanja Jovšić, koji će zameniti Đorđa Pantića.

Ta odluka je doneta još pre mesec dana na insistiranje trenera Igora Duljaja, alije odlučeno da se sačeka prva prvenstvena pauza kako bi bila realizovana.Pantić se juče oprostio od igrača i kolega, pa će Nemanja Jovšić već na današnjem poslepodnevnom treningu preuzeti brigu o golmanima crno-belih i nastaviti sa radom.

Jovšić je do februara bio trener golmana u Partizanu, a zatim je na poziv Aleksandra Stanojevića nekoliko meseci proveo u turskoj Konjispor. Upravo tada ga je zamenio Pantić, usred zimskih priprema, koji je u tom periodu završio saradnju sa trenerom Vukom Rašovićem u saudijskoj Al Feihi.

Na kraju sezone bilo je govora da će se Jovšić vratiti u stručni štab Igora Duljaja, no, sticajem okolnosti je sve prolongirano do sada, kada je željatrenera i realizovana. Što se Pantića tiče, on će nastaviti rad u klubu iz Humske na nekoj drugoj poziciji pošto ima vežeći ugovor.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan u dva poteza rešio utakmicu i trećim golom ispratio javor u Ivanjicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    8. septembar 2023 | 15:07

    Da li to znači povratak SAMROK FLORA STANOJE? Mora se vratiti da Bog Sunca ima mir.

  • jovo

    8. septembar 2023 | 18:47

    Dok sujsd propale drzave i tudjmanovi bunkerasi maaaaaaars

  • 😅

    9. septembar 2023 | 03:14

    Struka im je do kindera.😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA