Kapiten Tadić svestan nedostataka u igri: "Ne znam šta je u pitanju, da li pad koncentracije"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

"Mislim da nam se previše često dešava da dobijamo neke lake golove, gde smo plus jedan u odbrani"

Srbija je poražena od Mađarske 2:1 u petoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Izgubili su tako Orlovi korak za susedom, međutim još uvek se nalaze u dboroj poziciji pre nastavak kvalifikacija.

Kapiten ekipe Dušan Tadić istakao je da smo olako ispustil ibvođstvo, kao i to da ne voli preterano da se vraća po loptu.

- Definitivno nije dobro kad se kod kuće izgubi od Mađarske. Krenuli smo dobro sa postignutim golom, 1:0 i eto posle smo im nesvesno prepustili inicijativu koju su oni pretvorili u dva pogotka, čudna, ali eto desilo se, a ne sme. Mislim da moramo brže da igramo sa loptom i onda će nam biti lakše da napravimo problem protivničkoj ekipi.

- Generalno volim da stojim u završnoj trećini. Kako je zovu, vruća zona, tu moraš da primiš loptu. Jednostavno kada ne dobije šdugo loptu onda postaneš nestrpljiv, želiš da uradiš nešto, da rešiš utakmicu onda se spustiš i ti, povuče te lopte, pokušaš da provučeš neki pas. Ali kažem, generalno to ne volim preterano da radim.

Smatra Tadić da je uvek potrebno ostati pozitivan, čak i kada se primi gol.

- Primili smo pogodak, ali je bitna pozitivna reakcija, moramo da se dignemo, ne smemo da tugujemo. Posle ćemo, i da analiziramo šta smo mogli bolje da uradimo, ali u tim momentima moramo da se bodrimo i budemo pozitivni.

- Defintivno možemo mnogo više da stvorimo šansi. Dobro smo počeli utakmicu i onda poklonim odva pogotka i onda dođemo u situaciju da moramo ponovo da jurimo. Mislim da nam se previše često dešava da dobijamo neke lake golove, gde smo plus jedan u odbrani. Ne znam šta je to, da li pad koncentracije ili nešto drugo. Uvek možemo da postignemo pogodak i napravimko problem. Imali smo u drugom poluvremenu šanse, ali je njihov golman odbranio i da nam se nije dalo da izjednačimo.

Na samom kraju Tadić je rekao da nije čuo slavlje Mađara i da je fokus od večeras na Litvaniji.

- Nisam čuo njihovu muziku niti se obaziremo. Idemo sada da se odmorimo i što bolje pripremimo. Imamo sada Litvaniju, treba da pobedimo to, a onda ćemo imati priliku za osvetu.

(Telegraf.rs)

Video: Vlahović realan posle poraza: Teško je igrati na ovom nivou protiv bilo koga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    8. septembar 2023 | 09:37

    Vi ste ozbiljna bruka po zalaganju i ne zaslužujete pažnju građana Srbije !

  • Ortodox RS

    8. septembar 2023 | 07:05

    Baksuzi samo da ne navucete maler da izgubimo u kosarci.Vas niko i ne shvata ozbiljno jer nikad necete nista napraviti izuzev zurke na splavu sa proverenim domacicama.

  • Lata

    8. septembar 2023 | 10:53

    Svima Vama se zahvaliti jer ne zaslužujete da nosite državne dresove.Piksi je opet pao na ispitu i njemu se zahvaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA