≫ 

Ovakva Zvezda je slaba za Ligu šampiona: Crveno-beli slavili protiv Novog Pazara uz penal i dosta muke

 ≫ 

Dosta muke su imali crveno-beli

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Skopje
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BralE

    03. septembar 2023 | 22:26

    Što se mene tiče Zvezdini „stručnjaci“ su jako aljkavo odradili ovaj prelazni rok. pa evo ja (kao laik) mogu nabrojati par izuzetno dobrih igrača, koje su mozda mogli za sitnu lovu dovesti, a bili bi izvrsna pojačanja. 1. Timoti Fosu-Mensah (Leverkuzen) gledali su očajnički da ga prodaju, jer su doveli Štimca i Artura, pa im je on postao višak. 3 milke su bile dovoljne za transfer! A solidan odbrambeni igrač i polivalentan! 2. Tajon Buhanan (FC Briz) jako dobar i takodje svestran igrač! Pokrivao je cijelu desnu stranu prošle godine. Igrao i u odbrani i u napadu, po potrebi. Briz ga se htio „otarasiti“ samo iz razloga što su po svaku cijenu htjeli dovesti Munijera iz Dortmunda, tako da se mogla dogovoriti pozajmica, pa i evtl. otkup naredne godine. Mada mu je cijena malo povelika, 10 mil. Eto dva primjera, a bilo ih je još…

  • Mića

    03. septembar 2023 | 14:10

    Ekipa u kojoj igra Rodić je amaterska ekipa.

  • Blago nama

    03. septembar 2023 | 11:02

    Kolko strucnjaka to nema ni Japan. Cim Zvezda ne da 5 komada los trener golman,nevalja niko,ok ima i ovih Botova koji za drugo ne znaju sem botovanja,al svakako je ruzno da se ne kaze da Pazar odigrao dobro,jako,borbeno.Zvezda blagi pad forme i pad sigurnosti u sebe pre svega zbog kardinalnih gresaka pojedinaca,prosla Degenek..ove Kanga,Pazar do greske Kange nije prisao golu..i onda poklon, i sto pre vracanje u formu Ivanica posle povrede i Kataija I SAMO JEDNO PITANJE ZA MRKELU MARINA TERZU.. STE TREBA DA SE DESI DA SE DOVEDE BRZI NAPADAC U ZVEZDU,MAKAR MALO BRZI OD PONIKE KADA IDE UZBRDO OHI SPOR BOACI SPOR PESIC SPOR OLANJINKA SPOR I NAZAD JOS 10 NJIH ISTO SPORACI. SETITE SE UGA VIJERE,JEIDNI BRZI NAPADAC ZADNJE DECENIJE..PUSTAO KISU,STVARNO MI NISTE JASNI SA OVIM KORNJACAMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA