Izaberite Zvezdi protivnike u grupi Lige šampiona: Evo koga smo mi izvukli

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 41

Nismo baš doneli sreću

Kvalifikacije su završene, vreme je za ono pravo što svi čekamo. Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su saznali imena svih potencijalnih protivnika u grupnoj fazi Lige šampiona.

Mnogo je nagaznih mina koje bi potencijalno bilo bolje izbeći, međutim u eliti je i na papiru najslabija grupa verovatno teža od najjačih iz druga dva UEFA takmičenja.

Iz prvog šešira se čini da je Fejenord ubedljivo najbolja opcija, zatim verovatno Sevilja i Benfika, dok se od ostalih protivnika ledi krv u žilama - Mančester siti, Bajern, PSŽ, Barselona i Napoli.

U drugom faktički nema ekipa za koje bi se reklo da bi protiv njih bilo dobro igrati, ali se Porto uz Lajpcig nameće kao najbolja opcija. Tu su još i Real Madrid, Mančester junajted, Arsenal, Borusija Dortmund i Atletiko Madrid.

Crveno-beli se nalaze u trećem šeširu, dok ih u četvrtom potencijalno čekaju čak četiri tima iz liga "petica". Njukasl, Lans, Union Berlin i Sosijedad su za izbegavanje, pa čak i Galatasaraj, dok bi Jang Bojs, Seltik i Antverpen bili po meri.

Žreb je na programu u četvrtak u 18 časova, a mi smo u iščekivanju istog odradili simulaciju. I može se reći da nismo doneli sreće Zvezdi.

Iz prvog šešira izvukli smo Napoli, dok smo iz drugog i četvrtog crveno-belima podarili najteže moguće timove - Real i Njukasl.

Okušajte i vi sreću i podelite sa nama koju grupu ste izvukli, a koju biste najviše voleli.

(Telegraf.rs)

Video: Olajinka vraća Zvezdi vođstvo uz malo sreće: Golu prethodio i sjajan potez Lučića sa preskakanjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    31. avgust 2023 | 09:50

    Ovo sto ste vi izvukli samo glodari zele!ajde izvucite grupu za ligu semse suljakovic ako kojim slucajem partizaji prodje!

  • Eho

    31. avgust 2023 | 10:45

    Izvuko sam grupu fejnord, porto, zvezda, seltik.

  • Дража

    31. avgust 2023 | 09:50

    Фејнорд, Манчестер и Антверпен!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA