Matić debitovao sa klupe: Ren uzeo bod Lensu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Druga runda Lige 1 nas nije nagradila velikim brojem golova

Drugo kolo francuske Lige 1 donelo nam je očekivane pobednike.

Prvi meč dana je odigran između Lila i Nanta i pobedu je odneo domaćin. U listu strelaca su se upisali Žonatan Dejvid u 66. i Adam Ounas u 94. minutu. Meč su obeležili i poništen gol i penal u 83. odnosno 88. minutu. Aleksandro Riberio je u 78.minutu nakon što je napravio faul kao poslednji čovek odbrane.

U drugom meču je Lorjan remizirao sa Nicom rezultatom 1:1. U 64. minutu Nica je povela golom Gesana, a Lorjan je izjednačio golom Dukurea u 77. minutu.

Rems i Klermon je treći meč dana, a pobedu je odneo domaćin rezultatom 2:0. Golove su postigli Munetsi i Darami u 17., odnosno 84. minutu.

Poslednji finalizirani meč su odigrali Le Havre i Bresta, gde je slavio gostujući tim iz istoimenog grada. Brest je poveo u 28. minutu, nakon čega je u 52. stiglo izjednačenje, a konačan rezultat je postavljen samo 4 minuta kasnije.

Monako je bio ubedljiv protiv Strazbura rezultatom 3:0, a golove su postigli dva puta Takumi Minamino u 20. i 36. minutu, dok se Visam Ben Jeder upisao u 58.

Poslednji meč dana Lens i Ren su remizirali sa po jednim postignutim golom. Meč je otvoren golom Maćada u 3. minutu za prednost Lensa, a potom je Burižo izjednačio u 53. minutu. Nemanja Matić je ušao na teren u 62. minutu, ali je ostao bez učinka.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte erupciju odusevljenja kod prvog gola AEK-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA