Odvratan potez Ronalda: Pogledajte šta je radio rivalu koji je pobesneo

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Izazvao je Kristijanov potez reakciju tamošnje javnosti

Uspeo je Kristijano Ronaldo nedavno da osvoji svoj prvi trofej sa Al Nasrom, čak je dao i gol u produžecima protiv Al Hilala (2:1), ali je istovremeno privukao pažnju i nesportskim ponašanjem!

Naime, na društvenim mrežama se ppjavio video snimak na kom se vidi kako je Portugalac maltretirao defanzivca protivničkog tima Alija Albulajhija.

I to tako što je rukom skinuo svoj znoj s leđa, te ga obrisao po licu protivnika koji je "poludeo." Tu nije bio kraj, pošto je Ronaldo stavio kažiprts, vlažan od znoja, u Alijevo uvo.

Inače, Albulajhi je ranije bio u centru pažnje na SP u Kataru kada je u uvodnoj utakmici provocirao Lionela Mesija, u pobedi Saudijske Arabije rezultatom 2:1 nad Argentinom. I to tako što mu je pre meča rekao da Gaučosi neće pobediti.

(Telegraf.rs)

Video: Umalo tuča igrača Vojvodine i Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tx

    15. avgust 2023 | 13:57

    RONALDO UVEK BIO SMRADINA

  • vk

    15. avgust 2023 | 13:49

    Dobar igrac ali arogantan i sebican,sto ne stane pored tv da vidi kako messi igra i ponasa u terenu i van terena

  • JN

    16. avgust 2023 | 19:03

    Dok mu jednom neko ne skine taj plastični osmeh lica. Prepotentna gej debilčina koja je umislila da je GOAT dok je realno osrednji tehničar čiju je slavu izfabrikovao Real da parira Barseloni i Mesiju. Loš karakter pokazao je više puta, šutao je protivničkog igrača dok leži, pa incidenti sa kapitenskom trakom, potom i sa onim detetom, ne poštovanje kluba koji ga plaća, ne poštovanje zakona Saudijske Arabije... bilo je vreme da i na terenu pokaže da je nula od sportiste, profesionalca a i čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA