I Albanac među osumničenima za ubistvo navijača AEK-a?! Bio je na istoj lokaciji u vreme kada se desio zločin

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Među osumnjičenima ima Grka, Hrvata, ali i jedne osobe albanske nacionalnosti

Istraga o ubistvu Mihalisa Kacurisa (29), navijača AEK-a, koji je nastradao u okršaju sa navijačima Dinamo Zagreba u ponedeljak uveče, ide u više pravaca, a sada se među osumnjičenima pojavila i osoba albanske nacionalnosti.

Iako su mediji iz Grčke javili da je osumnjičeni za ubistvo jedan od ozloglašenih vođa pristalica Panatinaikosa (koji su u bratskim odnosima s Bed Blu Bojsima i zajedno s njima učestvovali u napadu prim. aut.), sada je otkriveno da policija nema konkretno osumnjičenu osobu za ovaj zločin, već da ih ima 13 na spisku.

Između ostalog, među njima su trojica Grka, devetorica Hrvata i jedan Albanac. Za njega je utvrđeno da je bio učesnik ovog sukoba, a dokazi ukazuju da je bio na lokaciji na kojoj se dogodilo ubistvo i to u vremenu kada se ono desilo. Zbog toga je postao osoba interesantna policiji. Kod njega je pronađen i manji nož, ali se i dalje ne zna da li je to oružje ubistva.

Od tragičnog događaja policija je uhapsila 104 osobe, od toga 97 državljana Hrvatske. Među uhapšenima i osumnjičenima da su organizovali tuču su trojica navijača Panatinaikosa, grčki državljani stari 22, 26 i 27 godina.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako je policija privela hrvatske huligane: Vezani, ruku pod ruku, pokrivenih glava...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    10. avgust 2023 | 18:37

    Siptari su braca po oruzju sa Hrvatima.Jadni i jedni i drugi.Ne vile se samo ih mrznja prema Srbima spaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA