Evo kako su navijači Dinama pokušali bekstvo: Policija ih uhvatila na granici u kombiju sa noževima i palicama

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Očekuje se da će ubica Mihalisa Karucisa dobiti doživotnu kaznu zatvora

Grčka policija uspela je da na graničnom prelazu u filmskoj akciji uhapsi sedmoricu navijača Dinama iz Zagreba. Oni su pokušali da se evakuišu u kombiju u kojem su između ostalog pronađeni noževi i palice za koje se veruje da su korišćeni u haosu u Atini!

Prema informacijama koje za sada poseduju grčki mediji, uhapšeno je preko 100 hrvatskih državljana, a posebno je interesantna priča o pomenutoj sedmorici.

Oni su želeli da se preko Severne Makedonije, a potom nepoznatim daljim putem, dograbe Hrvatske, ali je informativnim radom tamošnjih policijskih organa njihov plan razotkriven.

Kako navodi Večernji list, oni će najverovatnije biti zadržani u istražnom zatvoru barem mesec dana u Grčkoj. Bed Blu Bojsi koji su povezani sa ubistvom Mihalisa Kacurisa mogli bi da dobiju doživotni zatvor u Grčkoj.

Grčki mediji pišu i da već postoje dokazi o tome ko je u bica nesretnog navijača, zbog DNK materijala koji je ostavio na njegovom telu prilikom uboda nožem.

(Telegraf.rs)

Video: Mesto kobne tuče navijača: Radnici peru krv sa pločnika, građani u suzama pale sveće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    8. avgust 2023 | 19:52

    Hrvatski "junaci", beže kao pič..ce! Kada ste bili "hrabri" da ubijete čoveka i napravite haos, zašto niste hrabri da ostanete i budete kažnjeni! Ista stoka kao i šiptari, jaki samo u gomili!

  • G7

    8. avgust 2023 | 20:14

    Imamo i mi slične navijače po BG.

  • 😂

    8. avgust 2023 | 19:56

    Bravo grci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA