Velika pobeda Čukaričkog: Savladan kragujevački Radnički za stoprocentan učinak na startu sezone

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Brđani su tokom čitavog meča bili bolji rival

Pobedu u 2. kolu Superlige Srbije zabeležio je i Čukarički. Tim sa Banovog brda bio je bolji od kragujevačkog Radničkog i trijumfovao rezultatom 2:1.

Gledali smo dobar meč na stadionu "Čika Dača", a u uvodnim minutima domaći tim mogao je i da povede - Luka Zorić pogađa prečku, da bi udarac Činedua odbranio golman Filipović.

Čukarički je svoju prvu izgledniju priliku imao u 31. minutu preko Đorđa Ivanovića. Bivši fudbaler Partizana je lepo šutirao, ali nije bilo promene rezultata.

Loši vremenski uslovi bili su razlog što se na pauzu otišlo bez golova.

Ipak, nastavak nam je doneo više uzbuđenja.

U 57. minutu videli smo prvi pogodak na meču. Marko Docić je izveo prekid i  želeo da ubaci loptu u kazneni prostor, ona je nezgodno odskočila ispred golmana Miladinovića i završila u mreži.

Nismo dugo čekali na izjednačenje. Igrao se 61. minut kada je na odbijenu loptu golmana Filipovića naleteo Činedu i smestio je u mrežu za 1:1 na semaforu.

Čukarički je u 67. minutu došao do novog vođstva. Nikčević je centrirao za Tošića koji je udarcem glavom savladao Miladinovića.

Do kraja utakmice mreže su mirovale. U sledećem kolu Čukarički će na svom terenu dočekati Javor, dok će Radnički gostovati ekipi TSC-a.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte gol koji je možda rešio trku za LŠ u Superligi: Ovako je Voždovac šokirao Čukarički

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA