Nastavlja se Zvezdin perfektan start Superlige: I Napredak osetio moć crveno-belih, ispraćen sa četiri gola!

 
 
Čitanje: oko 2 min.

Sjajna utakmica domaćih na Marakani

Još jedna ubedljiva pobeda Crvene zvezde! Crveno-beli su posle odlične utakmice u prvom kolu protiv Vojvodine danas ponovo slavili i u 2. rundi protiv Napretka iz Kruševca i opet je to bilo bez primljenog gola - 4:0 (3:0)!

Od početka do kraja su crveno-beli bili dobro raspoloženi. Videlo se od početka da imaju inicijativu, uprkos velikom pljusku koji se sručio na glavni grad i koji je onemogućavao normalno odvijanje meča.

Već u 5. minutu je sudija Đorđević pokazao na belu tačku za crveno-bele. Kraso je odlučio da preuzme odgovornost i da izvede penal, a to je uradio bez ikakvih problema.

Usledio je nastavak inicijative. Zvezda je napadala, ali na drugi gol je morala da sačeka još tačno pola časa. Taman kada je kiša polako prestajala u Beogradu, crveno-beli su "dokrajčili" Napredak.

Tada je Bukari uputio jedan udarac, za koji se nije moglo reći da je bio šut ka golu, ali ni centaršut. Bilo kako bilo, on je završio u golu i prevario golmana Napretka. Igrao se 35. minut utakmice.

A blickrig crveno-belih kompletirao je Srđan Mijailović. Samo dva minuta kasnije ispalio je torpedo sa 20 metara koji je završio u mreži. Bio je to zaista lep gol.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, a u nastavku je Barak Bahar odlučio da napravi i izmene i odmori nosioce igre. Međutim, pre izlaska sa terena, Kraso je postigao još jedan prelep gol.

Takođe sa oko 20 metara u 71. minutu, okrenuo je svoje čuvare i poslao loptu u mrežu i tako postavio konačan rezultat ove utakmice.

Napredak nije imao mnogo velikih šansi na ovom meču. Tek u 60. minutu su Kruševljani uputili prvi udarac u okvir gola, a tek u 90. minutu su imali kontru koju je zaustavio golman Glazer.

Zvezda tako ima dve pobede iz dva meča. U narednom kolu čeka ih gostovanje Mladosti u Lučanima. Napredak će zaigrati protiv Vojvodine kod kuće.

(Telegraf.rs)

Video: Nova koreografija Delija: Ori se Marakana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    6. avgust 2023 | 17:02

    Za miljenicu dosuđen penal još u tunelu dok su igrači izlazili. Neko je valjda mrko pogledao u trenera Zvezde i sudija je to okarakterisao kao najstrožu kaznu.

  • Delije

    6. avgust 2023 | 18:32

    A penal? Ajmo grobari placite dok mi punimo sve redom AHAHA AHAHAHA

  • David sever

    6. avgust 2023 | 18:32

    Placite male komsije placite kme kme kme kme 😀😃😄😁😆😅🤣😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA