Promenjen termin za meč Zvezde i Napretka: Na Marakani će se igrati u nedelju, evo i zbog čega

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 76

Prognoza je uticala na ovo odlaganje

Meč Crvene zvezde i Napretka je trebalo da se odigra u subotu od 20.05 časova, ali će se odigrati dan kasnije - tačnije u nedelju u 16.55 časova.

U Beogradu je najavljeno veliko nevreme u subotu, tako da su se timovi dogovorili da se sastanu dan kasnije.

Zvezda će u drugom kolu Superlige Srbije ugostiti Kruševljane nakon što su bili više nego uspešni na startu protiv Vojvodine (5:0).

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari navijac

    4. avgust 2023 | 18:38

    Odavno postojim I pratim fudbal. Ovakvo ocigledno namestanje I stelovanje nikad nije bilo. Ovo je toliko ocigledno, bez srama, bez ustrucavanja I na silu je I bezobrazno,pocev od sudskih postupaka, upumpavanja para, otpisa dugova, uterivanja straha u sudije, namestanja rasporeda, termina, odlaganja, pritiska na male, biranja predsednika FSS. Neverovatno! Bilo je I ranije forsiranja nekog kluba, ali ovako nije nikada. Ako se ovako nastavi Zvezda ce biti prvak Jos 20 godina. Samo,zaboravljate da se nesto nekad mora promeniti I onda ce biti kuku lele.

  • Firma n.s.

    4. avgust 2023 | 17:03

    Sada odjednom nisu problem tv prava arene da se promeni termin ne bi li se nekako veštački nabila statistika posećenosti i približili Hajduku. Menjaju se pravila o strancima kako treba, protivnici izlaze sa juniorima, biraju se sudije, cela vlada sedi u lozi a karte morate da delite besplatno po pumpama.

  • Bg

    4. avgust 2023 | 17:18

    Jel se voljeni javio ocel on doci da mu kisa ne pada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA