Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler sa tzv. Kosova upao u problem zbog Rumunije: Komšije mu ne daju da uđe u zemlju sa nevažećim pasošem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rapid iz Bukurešta će verovatno morati da traži poništenje transfera

  • 9
Albion Rahmani Foto: Printscreen - Youtube - Ajjanspor

Fudbaler sa tzv. Kosova, Albion Rahmani nalazi se u velikom problemu zbog kojeg bi mogao da mu propadne transfer karijere. Razlog je taj što nama susedna Rumunija ne priznaje nezavisnost samoproglašene republike.

Naime, ovaj fudbaler star 22 godine je potpisao ugovor sa Rapidom iz Bukurešta na osnovu kojeg njegovom bivšem klubu Baljkaniju treba da pripadne 600.000 evra. Ali nije razmišljao da on ne može ni da uđe na teritoriju Rumunije.

Kako piše rumunski portal GSP, Rahmani poseduje samo pasoš nepriznate države tzv. Kosova, a granična policija Rumunije nema nameru da ga pusti na teritoriju ove zemlje. Tako su se čelnici Rapida sada našli u velikom problemu nakon što nisu razmislili o potencijalnim posledicama.

U Rapidu sada pokušavaju da nađu rešenje, ali je izvesno da će na kraju morati da traže poništenje transfera preko FIFA.

Rumunija ima vrlo čvrst stav po pitanju nezavisnosti tzv. Kosova i nema nameru da "progleda" kroz prste ovom fudbaleru. Naše istočne komšije su i ranije mečeve sa nepriznatom republikom igrale van svoje teritorije.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler Mladosti đonom "poslao" igrača Radnika u ambulantna kola: Pogubni start u Lučanima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA