Partizan je i zbog ovoga besan na sudiju: Da li je štoper TSC-a trebalo da dobije crveni karton za ovo?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Nemanja Stojić je bez lopte udario Nemanju Nikolića, ali se VAR nije oglasio

Deljenje pravde sudije Milana Mitića izazvalo je gnev u Humskoj posle prvog kola Superlige, gde su TSC i Partizan remizirali sa 3:3 u Bačkoj Topoli.

Kod navijača iz Humske je i dalje gorak ukus u ustima posle otvaranja sezone, a Mitiću se zamera da odluka zbog poništenog gola crno-belih u 57. minutu, kada je signaliziran ofsajd Šćekića u začetku akcije, kao i kada je dosuđen penal za TSC posle duela Danila Pantića i Miloša Cvetkovića koji je više nego diskutabilan.

Ali, to nisu jedine situacije zbog kojih su čelnici i navijači kluba iz Humske besni.

Takođe je i odluka Mitića da ne kazni Nemanju Stojića, štopera TSC-a u prvom poluvremenu u 18. minutu, kada je bez lopte laktom udario Nemanju Nikolića, naišla je na osudu navijača na društvenim mrežama.

Uz podeljeni snimak te stiuacije, navijači se pitaju kako je moguće da ovo nije sankcionisano, makar žutim kartonom, iako zbog udaranja bez lopte postoje elementi i da VAR soba gleda situaciju za eventualni crveni karton.

Procenite i sami ovu situaciju:

(Telegraf.rs)

Video: Saldanja na debiju u dresu Partizana postigao gol: Brazilac pokazao Grobarima da će biti pojačanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    30. jul 2023 | 09:20

    Zvezdas sam do groba ali ako ce ovakvo prvenstvo biti gde su sudije glavne zvezde u igri bolje da se ne igra.Zaista uzasno sudjenje.Kada cemo poceti ziveti posteno i ponosno!?

  • Čubaka

    30. jul 2023 | 10:07

    Nije ga udario ne pišite tendeciozno, postavio mu se u putanju, faul jeste ali ništa više od žutog. Takodje naučite pravila, da se ovo dogodilo unutar šesnaesterca Var bi reagovao, na faule van šesnaest Var ne reaguje inače bi gledali Var svakih dva minuta.

  • punisher

    30. jul 2023 | 10:15

    A gde je snimak od dotičnih da vidimo penal,ko je prvi dodirnuo loptu,golman ili igrač, i naravno gde je snimak od dotičnih da vidimo da li je bio korner ili gol aut pre trećeg gola? Ili ćemo stavljati samo ono sto njima odgovara!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA