Zvezdina poruka navijačima posle Fiorentine: Klub pozvao sve da urade jednu stvar

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Naši fudbaleri su to zaslužili", poručuju iz Zvezde

Dve pobede u Užicu tokom boravka na Zlatibiru, zatim tri u Rusiji, te još dve na Marakani protiv TSC-a i Fiorentine - to je bilans pripremnih mečeva Crvene zvezde!

Naravno da su najvrednije bile one protiv Zenita i Fenerbahčea, da bi se, kao "jagoda na torti" pojavila ova utakmica protiv Viole koja je završena ubedljivim trijumfom crveno-belih rezultatom 5:0.

Navijači su već dva dana u ekstazi, njih skoro 40.000 su u sredu veče sa stadiona otišli oduševljeni, a klub je u međuvremenu poslao poruku svima kada je u pitanju ono što sledi, Superliga i Liga šampiona.

- Kako igra Zvezda? Fenomenalno! Zato, postani sezonac jer su naši fudbaleri to zaslužili! Gledaj sjajan tim Baraka Bahara u Ligi šampiona, domaćem prvenstvu i Kupu Srbije uz Premijum sezonsku kartu. Vidimo se na Marakani - poručili su iz Zvezde.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Srpski šampion će u nedelju veče od 20.00 časova dočekati ekipu Vojvodine u 1. kolu nove sezone, a navijači su već poručili da je cilj minimum 30.000 godišnih karata. I sve ide u tom smeru...

Uostalom, i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić im je nedavno poručio:

- Sudarićemo se sa najjačima, sve što vredi igra u Ligi šampiona. Zvezda je jako porasla kao klub u svakom smilsu. Mogu samo da poručlim navijačlima da požure da kupe Premijum karte. Ja znam da svi čekaju 31. avgust i da vide kakav će žreb biti, pa onda da kupuju. Takav smo narod. Ali, interesovanje je veliko, mnogi će ostati bez karata.

Sezonske karte, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda
Sezonske karte, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Kako su kažnjeni fudbaleri Fjorentine posle debakla na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    28. jul 2023 | 14:58

    Klub tek moze da raste ako ima tridesetak hiljada sezonskih svi ocekujemo rezultate a niko ne ide na utakmice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA