Pronašli smo lepoticu koja je oduševila navijače Zvezde na predstavljanju novih dresova

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Manenka je poslednjih dana bila u centru pažnje zvezdaške javnosti

"Ko je ova devojka?" Beli dresovi su mi najlepši, ali ću samo zbog nje kupiti plavi!" Ovo su samo neki od komentara navijača Crvene zvezde, nakon što je najtrofejniji srpski klub u sredu predstavio novu garnituru dresova!

Razlog za takve komentare svakako je bila lepotica koja je predstavila prvu i drugu garnituru, odnosno crveno-beli i plavi dres. Mnogi su se zapitali ko je ona ustvari, a odgovor je brzo stigao.

U pitanju je manekenka Olga Đuričić koja je na dan promocije dresova bila u centru pažnje zvezdaške javnosti na društvenim mrežama, što svakako i nije iznenađenje s obzirom na to kako je prezentovala iste. Uz "dodatak" te prirodne lepote koja je svakako krasi.

Što se tiče samih dresova, onaj crveno-beli dres je autetinčan sa četiri crvene pruge na beloj pozadini. Plavi kao rezervna garnitura na sebi nosi oznaku grba Beograda, dok beli ima "našu liniju života".

Novi dres doživeo je premijeru u ubedljivom trijumfu Zvezde nad Fiorentinom, a vi u nastavku možete pogledati fotografije:

(Telegraf.rs)

Video: Lepotica je jednim potezom oborila s nogu navijače i Liverpula i Crvene zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA