Vreme čitanja: oko 3 min.

Zvezdaši u transu posle razbijanja Fiorentine, najavili masovno kupovanje sezonskih: "Minimum je 30.000"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pristalice crveno-belih zadovoljno napustile Marakanu

  • 4
FK Crvena zvezda - FK Fiorentina Foto: Mileta Mirčetić

Navijači Crvene zvezde su dočekali su posle godina i godina čekanja da vide igru svog tima onakvu kakvu su zamišljali godinama. Zvezda konačno igra fudbal i to kakav! Fudbal koji je na nivou Lige šampiona, moderan, uz visoki presing, brzu tranziciju, jednostavan i efikasan.

Moć Zvezde na svojoj koži osetila je jedna Fiorentina, slavni italijanski klub koji je na Marakani delovao kao "topovsko meso" za tim Baraka Bahara, koji je napravio nestvarnu transformaciju crveno-belih od kako je preuzeo mesto šefa stručnog štaba.

Zvezda je generalnu probu pred nastavak sezone imala protiv prošlogodišnjeg finaliste Lige konferencija i slavila je sa 5:0, i to tako što je već posle 27 minuta dala sve golove.

Moglo je da bude i ubedljivije, ali je na kraju tim iz Firence imao i sreće što je bilo "samo 5:0".

Atmosfera na Marakani bila je fenomenalna. Tribine su bile krcate, a da je klub pustio u prodaju i južnu tribinu, verovatno bi i ona bila poprilično ispunjena.

Više od 36.000 navijača moglo je da uživa u fenomenalnoj igri Zvezde. Mnogi su bili u neverici šta gledaju i kako Zvezda gazi slavni italijanski tim kao da su u pitanju amateri.

Cenario je bio idealan za klub sa Marakane. Navijači su se uželeli fudbala posle letnje pauze, što se dešavalo i ranije, pa je na startu obično Marakana bila puna. A onda bi se uglavnom razočarali kada bi videli lošu igru, čuvanje rezultata i slične taktike, pa bi brzo prestajali da dolaze na stadion.

Sada je situacija potpuno drugačija. Svi koji su bili na Marakani uverili su se u moć Zvezde i mogli su sa uživanjem da gledaju meč. Svi oni dobili su i idealnu pozivnicu da dođu na narednu utakmicu i da kupe sezonsku kartu za sledeću sezonu, koja im omogućava gledanje sva tri meča u grupnoj fazi Lige šampiona.

Sezonske karte, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda
Sezonske karte, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Mnogi od njih javili su se posle demoliranja Fiorentine i istakli da bi sve ispod 30.000 prodatih sezonskih karata bilo loše za ovu Zvezdu, koja zaslužuje pune tribine i na takozvanim "malim utakmicama".

Nema sumnje, očekuje se navala na sezonske karte u narednom periodu, jer je Zvezda već prodala više od 14.000, pa će sasvim sigurno uskoro da padne i rekord od 15.000 prodatih sezonskih karata.

Delije su najavile u zvaničnom proglasu na meču sa Fiorentinom da će u nedelju od 15 časova da se okupe ispred Marakane i da će kolektivno ići da uzimaju sezonske karte pre meča sa Vojvodinom u nedelju od 20.00.

Pogledajte i tvitove navijača Zvezde posle razbijanja Fiorentine na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Kako su kažnjeni fudbaleri Fjorentine posle debakla na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Copke1978

    27. jul 2023 | 11:16

    Kad bi imao da dam tih 14500 dao bih...duša me boli što ne mogu da sakupim za sezonsku,ali ću probati...Zvezda zaslužuje da budem uvek uz nju,jer mi je pored moje dece i porodice najveća radost ...Živela Zvezda

  • Pfc

    27. jul 2023 | 11:28

    Teski udbasi. Doci ce i kraj vasih kradja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA