Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Zvezde su u 60. minutu jasno pokazali šta misle o odluci Bahara da se odrekne Borjana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da je smena na golu Zvezde došla u pravo vreme

  • 14

Neće navijači Crvene zvezde nikada zaboraviti šta je Milan Borjan učinio za klub, za njih, ali čini se da su manje bolno primili odluku novog trenera Baraka Bahara da se zahvali doskorašnjem kapitenu!

Barem se takav utisak stiče posle reakcije Marakane u 60. minutu meča protiv Fiorentine, kada je Bahar odlučio da iz igre izvadi novog čuvara mreže Omrija Glazera!

Aplauzi, aplauzi, aplauzi... Smenjivali su se aplauzi za izraelskog golmana koji je svoje mesto ustupio Zoranu Popoviću. S razlogom je puna Marakana pozdravila Glazera, jer je Izraelac protiv Fiorentine pokazao da crveno-beli ne moraju da brinu.

- Atmosfera na stadionu je bila vrhunska, naši navijači su nas nosili do pobede. Sada nas čeka početak sezone u nedelju. Prvi put igram na Marakani i teško je rečima opisati atmosferu koju prave navijači - rekao je Glazer posle meča.

I ne samo protiv Viole, gde je u tri ili četiri navrata spasio gol za goste, Glazer je i tokom mečeva u Rusiji, protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea, umirio navijače koji su, ipak, bili malo skeptični.

Logično, treba i njih razumeti. Nekoliko poslednjih godina Borjan je bio sinonim za uspeh, vadio je "kestenje iz vatre" nebrojeno mnogo puta. Ipak, izgleda da je u pravo vreme došlo do "smene generacije" na golu srpskog šampiona.

Kada već pominjemo Glazera, dodaćemo i to da je njegova atraktivna supruga Šira takođe bila u loži Marakane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    27. jul 2023 | 11:45

    Ko moze da zaboravi sta je sve Borjan uradio za C.Zvezdu svih 6 godina?!!! Borjane hvala ti za sve radosti koje si nam doneo, bio si i ostaces legena kluba. Glazer je bas dobar golman, isto kao i Popovic. Ali treba tek da pokaze pravo lice, ovo su samo prijateljske utakmice.

  • Људи

    27. jul 2023 | 11:57

    Морало је да доће до смене то је природан процес??!Хвала Борјану за све али овај Глезер се зна зашто је доведен??!

  • Milan

    27. jul 2023 | 11:44

    Kad bude poceo da prima golove ima da traze da se Borjan vrati🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA