Neće 700 miliona: Embape odbio svaku priču s Al Hilalom, ali zato može druga zvezda PSŽ-a umesto njega

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Takođe, u Al Hilal je danas stigao i Malkom iz Zenita

Kilijana Embapea ne interesuju arapski milioni, pa čak ni nekoliko stotina njih. Francuski reprezentativac odbio je bilo kakve pregovore sa predstavnicima Al Hilala, prenosi L'Ekip.

PSŽ je pre nekoliko dana prihvatio obeštećenje od 300 miliona evra koliko je ponudio saudijski klub, pa je sve ostalo na igraču da odluči. Međutim, uprkos ponudi od 700 miliona evra, on je decidirano rekao "Ne" čak i bilo kakvom susretu.

Ni to što je ostavljen u Parizu i nije otišao sa Pari Sen Žermenom na turneju po Japanu, zato što je odbio da potpiše novi ugovor, nije ga dovelo u situaciju da i pomisli da krene putem nekih svojih drugih kolega koji su se ovo leto preselili iz Evrope u Aziju usled basnoslovnih ponuda.

Ipak, čini se da to nije obeshrabrilo emisare Al Hilala, koji su rešili da kad su već u Parizu, pokušaju neku drugu zvezdu PSŽ-a da dovedu.

Zato su sa "svecima" ušli u pregovore oko Marka Veratija. Finansijski detalji ponude za obeštećenje, ali i plate igraču nisu poznati.

Marko Verati, PSŽ Foto:Tanjug/Zoran Žestić

U međuvremenu da pomenemo da je Al Hilal kompletirao dolazak Brazilca Malkoma iz Zenita, koji je već duže vreme bio u pregovorima s njima.

Ruski klub je dobio čak 45.000.000 evra za obeštećenje, ali to nije sve jer bi kroz bonuse mogli da zarade dodatnih 15.

To je četvrto pojačanje Al Hilala ovog leta posle Kalidua Kulibalija, Rubena Neveša i Sergeja Milinkovića Savića. Ne zaboravimo i da je pitanje dana kada bi trebalo da im se pridruži i Aleksandar Mitrović iz Fulama.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda petardom ispratila Fjorentinu na poluvreme: Bukari ga dao s penala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA