Saša Lukić nudi Pešiću rešenje za probleme u košarkaškoj reprezentaciji: Odgovor je Aleksandar Mitrović

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Srpski napadač "može za 2, a može i za 3"

Aleksandar Mitrović čeka na ozvaničenje transfera u Saudijsku Arabiju, a za to vreme uvežbava svoje košarkaške veštine.

To je objavio njegov reprezentativni saigrač i verovatno još samo par dana i klupski, Saša Lukić, koji se malo našalio, te ponudio selektoru košarkaške reprezentacije Srbije iskusnog napadača kao rešenje za kadrovske probleme koji su nastali sa brojnim otkazima igrača reprezentaciji.

Lukić je na Tviteru objavio snimak kako Mitrović cepa košarkašku mrežicu i usput je tagovao profil Košarkaškog saveza Srbije.

Podsećamo da poslednje informacije kažu da bi uskoro trebalo i zvanično da Mitrović pređe u Al Hilal, pošto su Fulam i klub iz Arabije na ivici dogovora, dok srpski fudbaler odbija da trenira sa engleskim timom u znak bojkota dok se transfer ne reši.

(Telegraf.rs)

Video: Bez Jokića i Micića na Mundobasket: Pešić obrazložio spisak i objasnio izostanak dvojice MVP igrača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    24. jul 2023 | 19:06

    Košarka nam je u genima, krvi... Zato je velika sramota i tuga što kadar koji upravlja našom košarkom čine : muljatori, mešetari, bezveznjaci, dripci i polupismene neznalice. Samo jedan Bora Stanković nam je bio potreban da nižemo zlata. Posle njega nemamo ni jednog košarkaškog radnika, funkcionera koji je uporediv sa njim.? Ili su bahati, ili glupi, ili primitivni, ili neobrazovani ili kriminogeni, ili bolesni od sujete ili patološki zaljubljeni u sebe. Ne žele jedan jedini lični kontakt da založe za interes naše košarke, reprezentacije...O čemu mi dalje da pričamo.? Ipak vole da se pitaju i da su bitni, da odlučuju ...

  • MAGPIES

    24. jul 2023 | 20:11

    znači sprdnja

  • shepherd

    24. jul 2023 | 20:10

    zar on nije u arabiji sa onim krdom kamila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA