Inzagi računa na sinove Dejana Stankovića: Filip i Aleksandar idu na pripreme da se bore za mesto u timu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Njih dvojica su pre nekoliko dana igrali i u kontrolnom meču protiv Lugana

Simone Inzagi daće priliku sinovima Dejana Stankovića da se nametnu za mesto u timu Intera naredne sezone.

Trener "neroazura" odlučio je da povede Filipa i Aleksandra Stankovića na pripremnu turneju po Japanu tokom koje će se igrači boriti za mesto u timu i minutažu naredne sezone.

Njih dvojica su pre nekoliko dana igrali i u kontrolnom meču protiv Lugana i to je bilo prvi put da su obojica zajedno bili na terenu u prvom timu vicešampiona Evrope.

Za nešto starijeg Filipa je svakako bilo očekivano da krene na turneju, pre svega jer je Inter raščistio gužvu među stativama ovog leta, otišli su i Onana, i Handanović i još neki golmani koji su bili pri prvom timu, tako da je mesto među stativama trenutno upražnjeno, dok se traži nova jedinica.

Dvadesetjednogodišnji čuvar mreže ima iza sebe vrlo dobru sezonu na pozajmici u holandskom Volendamu, a videćemo da li će uspeti da se nametne Inzagiju i ubedi ga da možda i ne kupuje novog prvog golmana.

Njegov mlađi brat Aleksandar (19) je do sada prošao sve mlađe kategorije u Interu i ovo mu je prvi put da je zajedno na pripremama s prvim timom.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda demontirala TSC: Pogledajte treći gol crveno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA