Ozilova tetovaža na grudima izazvala žestoke reakcije: Istetovirao simbol desničarske nacionalističke stranke

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

On je i ranije imao kontroverzne političke stavove koje je iznosio javno zbog čega je bio na udaru, posebno u rodnoj Nemačkoj

Mesut Ozil, nekada jedan od najboljih fudbalera na svetu, ponovo se našao u centru pažnje evropske i turske javnosti i opet zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom i sportom uopšte.

Bivši nemački reprezentativac i dalje održava svoju formu uprkos tome što je završio igračku karijeru ove godine.

On redovno trenira u teretani i vodi brigu o svom telu uz personalnog trenera Alpera Aksača i upravo je on objavio fotografiju iz teretana na kojoj njih dvojica pokazuju svoja definisana tela i trbušnjake.

Međutim, umesto divljenja njihovom izgledu, u centar pažnje je upala tetovaža na Ozilovom grudima.

Mesut Ozil Foto: instagram/ alperaksac7

Bivši igrač Real Madrida i Arsenala ima na levom pektoračnom mišiću istetoviran simbol desničarske turske stranke - Nacionalistička partija akcije ili skraćeno MHP.

I to je izazvalo brojne negativne reakcije u javnosti, pre svega što između ostalog ta partija gaji radikalnu nacionalističku ideologiju i oštre stavove protiv Kurda.

Ozil je i ranije zbog politike izazivao negativne komentare, pre svega zbog bliskosti sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

(Telegraf.rs)

Video: Stanković o Mihajloviću, Zvezdi, "pogibiji" u Sampdoriji...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA